reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Jagus tak bardzo mi przykro :( tule mocno :(
Właśnie.... tyle dziewczyn odchodzi od Nas...
Mnie ostatnio ginekolog powiedział jak juz po usg byłam ze on nie wie jak ta ciąża się będzie rozwijać... serduszka nie ma i zarodka tez... po czym już wychodziłam z gabinetu a on " Pani Klaudio krasnale nie umieraja one sobie same wybierają datę urodzin" krasnale miał na myśli pęcherzyki :(
To samo może mnie czekać w piątek :( aż płacze :( Jagus trzymaj się :*

Jaguś - tak mi przykro..... pierwszą ciążę też straciłam, a z moją mnie lekarka nastraszyła że na pewno poronie. Ciągle gdzieś te słowa się mnie trzymają.

Nevka - nawet nie wiesz jak ja Cię bardzo rozumiem, przechodziłam przez to samo. Wyprowadzka na swoje to był najlepszy krok, choć żałuję że tak późno bo otarłam się o depresję....

PerseaNigra - mam pytanie - mamy ten sam tydzień ciąży wg OM - powiedz mi na kiedy masz umówione USG prenatarne. Właśnie dodzwoniłam się do lekarza i najbliższy wolny termin ma na 21.03 (od 14-18.03 go nie ma) i zastanawiam się czy to nie będzie za późno - mogła by mi któraś policzyć bo już głupieję...

Jagus bardzo mi przykro....
Kurcze wcześniej nie zauważył 2 pęcherzyków? Daj znać jutro co tam ci w szpitalu powiedzą. ..

Nevka nie zamartwiaj się. ..
Tak z pomyłek lekarskich to kuzyn tż powiedzieli ze serduszko nie bije w 10 tc i będzie zabieg.... w szpitalu kontrolne usg i cooo???? Bijące serduszko... szooookk.mała ma 3.5 roku zdrowa jak ryba.

Nevka, chociaz przy wyjsciu ten lekarz dobrze powiedzial.
Bardzo przykre te wiadomosci, ale z drugiej strony wierze, ze natura wie co robi i co dla niej dobre, a krasnal moze chce sie urodzic w innym miesiacu. Jagus, kochana, zycze Ci z calego serca, zebys nigdy juz tego nie musiala przechodzic i po kolejnej ciazy tulila swoje malenstwo :*

reklama
Do góry