reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

U mnie koniec 9 tyg. Nastapilo zaaokraglenie w brzusiu:)
5dd8132a17fc90253ecd57d7c924f072.jpg
co nie zmienia faktu ze tylek wciaz wiekszy niz przod haha

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Generalnie to jestem mala, taki model kieszonkowy :p moze przez ta kiecke, tak naprawde az tak chuda to nie jestem. Buzie tez mam wyciagnieta na tym zdjeciu, wiec pewno lustro wadliwe haha

Nevka, ja w razie opryszczki miałam dzwonić do ginekologa. Mi wyskoczyła w czwartek, lekarz polecił mi smarować maścią z acyklowirem, czy jak to się tam nazywa, np. Zovirax, Hascovir. No i powiedziała, że trzeba zadziałać przeciwwirusowo od środka. Chwilę się zastanawiała, czy dać mi Heviran, czy Groprinosin, wybrała to drugie. Lek jest bez recepty, ale ogólnie zakazany w ciąży, tylko na wskazanie lekarza. Sama bym się nie odważyła, gdyby mi nie kazała. Nevka, masz w domu maść? Może zadzwoń jutro z rana do swojego gina.

No i to też zależy czy to po raz pierwszy w życiu czy już to przechodzilas. Mi dał heviran i pozwolił smarować hasvovirem

Nevka jak w kaciku to na pewno opryszczka nie zajad? Mialam niedawno zajada i na poczatku myslalam,ze opryszczka, ale nie bylo czerwone znaczy sie takie obrzekniete, nie swedzialo jak przy opryszczce. Ale jak na pewno opryszczka to zadzwon koniecznie. Ja w piatek pytałam gina co w razie opryszczki to powiedzial ze wtedy da mi recepte na heviran.

reklama
Do góry