reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nevka przybij piatke jutro zaczynam7 tc i tez mnie tak wywalilo dokladnie w tym samym czasie co w 1 ciąży.
U mnie z koleji mdlosci zaczynaja sie po jedzeniu chyba wolalabym przytulic kibelek i miec spokoj niz meczyc sie caly dzien.
Dzis mnie tak z biedrze zemdliło ze m mnie musiał wyprowadzic 1 x mi sie tak zdarzylo i mam nadzieje ze ostatni.
Mala wlasnie opowiada mi bajki ciekawe ktora z nas pierwsza zaśnie.
Spokojnej nocy dziewczynki

reklama
Dobry dzien, Aria, zamienilabym sie z Toba, bo ja za dlugo spiee :(
Kluje mnie dzisiaj prawa strona brzucha, jakby jajnik, w dodatku mam wrazenie ze brzuch mi sie robi taki twardy na chwile a potem puszcza, chyba pojade na ip jak nie przejdzie, bo juz panikuje :(

Oj :( u mnie dalej zero mdłości :( nic a nic :p jedynie trochę brzuch pobolewa :( . W kościele np nie dam rady juz wyklęczeć czuje, ze krew mi nie dopływa do łydek :/

Ja też nie mam mdłości, ale w ciąży z Julką zaczęły mi się ok. 8 tygodnia, zobaczymy czy teraz też tak będzie. Jak jutro beta wyjdzie w porządku to wcale nie będę się tym przejmować ;)

Nevka czyli jakąś przypadłość ciążową jednak masz - ja jedynie mam problem by w jednych spodniach się dopiąć;)

Aria ja też od 7 nie śpię, ale jak dla mnie to i tak spoko, bo do pracy wstaję o 5.40 ;)

Iśka też zdarzają mi się takie kłucia, ale na tyle na ile ja to odczuwam to normalne. Jeśli się martwisz to jedź dla świętego spokoju:)

Dzień dobry :)

Ja w piatek jak mialam wolne obudzilam sie o 5:45, czyli jak wstaje do pracy ;)
Leżę pod kołdra i kuruje sie dalej bo kaszel mi doszedl:-/
Mdlosci chyba powoli mi przechodzą.
W końcu powiedzielismy rodzicom o ciąży i ucieszyli się.

Dzien dobry

Jak uda mi sie wstac o 7 czy 7.30 to sie ciesze. Adus wstaje wczesnie.

Wczoraj Adus mial imieninki i pelno atrakcji. Dzis spokojniej w domu. Ja czuje sie dobrze. Do maja musze odpieluchowac babla i nie idzie nam

Marzycielka ja też chciałabym już Julkę odpieluchowywać, ale jakoś średnio współpracuje - rano przeważnie zrobi siku do nocnika, w żłobku tak pół na pół, a popołudniu już wcale. Ja myślę że zabiorę się za to na poważnie jak pójdę na L4

reklama
Czesc dziewczyny:) nie przejmujcie sie brakiem objawow, bo to wcale nie musi oznaczac czegos zlego. W pierszej ciazy nie dolegalo mi nic a nic. Nie bolaly mnie piersi, brzuch,zero mdlosci, zero zmeczenia. Jak nie ciaza;) Pomimo tego ciaza przebiegala idealnie i corka urodzila sie w dokladnie wyznaczonym terminie. Teraz natomiast dolega mi wszystko i wogole nie wiem co sie dzieje, poniewaz mam odniesienie do pierwszej ciazy. Takze punkt widzenia, zalezy od punktu lezenia;)

Do góry