reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Nevka przybij piatke jutro zaczynam7 tc i tez mnie tak wywalilo dokladnie w tym samym czasie co w 1 ciąży.
U mnie z koleji mdlosci zaczynaja sie po jedzeniu chyba wolalabym przytulic kibelek i miec spokoj niz meczyc sie caly dzien.
Dzis mnie tak z biedrze zemdliło ze m mnie musiał wyprowadzic 1 x mi sie tak zdarzylo i mam nadzieje ze ostatni.
Mala wlasnie opowiada mi bajki ciekawe ktora z nas pierwsza zaśnie.
Spokojnej nocy dziewczynki

reklama
Dobry dzien, Aria, zamienilabym sie z Toba, bo ja za dlugo spiee :(
Kluje mnie dzisiaj prawa strona brzucha, jakby jajnik, w dodatku mam wrazenie ze brzuch mi sie robi taki twardy na chwile a potem puszcza, chyba pojade na ip jak nie przejdzie, bo juz panikuje :(

Oj :( u mnie dalej zero mdłości :( nic a nic :p jedynie trochę brzuch pobolewa :( . W kościele np nie dam rady juz wyklęczeć czuje, ze krew mi nie dopływa do łydek :/

Ja też nie mam mdłości, ale w ciąży z Julką zaczęły mi się ok. 8 tygodnia, zobaczymy czy teraz też tak będzie. Jak jutro beta wyjdzie w porządku to wcale nie będę się tym przejmować ;)

Nevka czyli jakąś przypadłość ciążową jednak masz - ja jedynie mam problem by w jednych spodniach się dopiąć;)

Aria ja też od 7 nie śpię, ale jak dla mnie to i tak spoko, bo do pracy wstaję o 5.40 ;)

Iśka też zdarzają mi się takie kłucia, ale na tyle na ile ja to odczuwam to normalne. Jeśli się martwisz to jedź dla świętego spokoju:)

Dzień dobry :)

Ja w piatek jak mialam wolne obudzilam sie o 5:45, czyli jak wstaje do pracy ;)
Leżę pod kołdra i kuruje sie dalej bo kaszel mi doszedl:-/
Mdlosci chyba powoli mi przechodzą.
W końcu powiedzielismy rodzicom o ciąży i ucieszyli się.

Dzien dobry

Jak uda mi sie wstac o 7 czy 7.30 to sie ciesze. Adus wstaje wczesnie.

Wczoraj Adus mial imieninki i pelno atrakcji. Dzis spokojniej w domu. Ja czuje sie dobrze. Do maja musze odpieluchowac babla i nie idzie nam

Marzycielka ja też chciałabym już Julkę odpieluchowywać, ale jakoś średnio współpracuje - rano przeważnie zrobi siku do nocnika, w żłobku tak pół na pół, a popołudniu już wcale. Ja myślę że zabiorę się za to na poważnie jak pójdę na L4

reklama
Czesc dziewczyny:) nie przejmujcie sie brakiem objawow, bo to wcale nie musi oznaczac czegos zlego. W pierszej ciazy nie dolegalo mi nic a nic. Nie bolaly mnie piersi, brzuch,zero mdlosci, zero zmeczenia. Jak nie ciaza;) Pomimo tego ciaza przebiegala idealnie i corka urodzila sie w dokladnie wyznaczonym terminie. Teraz natomiast dolega mi wszystko i wogole nie wiem co sie dzieje, poniewaz mam odniesienie do pierwszej ciazy. Takze punkt widzenia, zalezy od punktu lezenia;)

Do góry