reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej... rety, jak mnie dziś pięknie biorą mdłości...:-) najgorsze, że u męża jest kolega ja więc leżę w pokoju i marzę aby już poszedł bo jest mi strasznie bleee.....

reklama
Po raz drugi już się pytam o co chodzi z tą opryszczka, skąd taka panika i strach?

Just liv piękne brzuszki :-)

Wesoła Kobietka, masz rację mało "płodne" dziś jesteśmy :) Teraz jak wolny dzień, to nie ma komu pisać, a w dzień powszedni, jak wracam z pracy, to nie idzie nadrobić :D

Jakie wy chudzinki az siara wstawiac swojego zdjecia :-)

Ann opryszczka jesli pierwszy raz wyskoczyla w ciazy to moze zagrazac ciazy. Jesli kolejny to nic sie nie dzieje.
Ja mialam.w 7 miesiacu I Jas zdrowy :-)

Faktycznie cicho jak nigdy, chyba mężowie w domu skutecznie działają jak detox ;-)

Ann, opryszczka to wirus i jak nigdy wcześniej się nie miało acw ciąży pierwszy raz kogoś dopadnie, trzeba iść do lekarza po leki przeciwwirusowe. W pierwszych miesiącach ciąży jest najgorzej, może powodować wady rozwoju płodu. Taką mam wiedzę ;-)

reklama
Ruda rozumiem ale jakie to zagrożenie i dlaczego

Joani a widzisz coś rozumiem teraz ale przecież inne choroby wirusowe też chyba mogą w ciąży dopaść czy nie?

Do góry