reklama
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Jakiś mały ruch tutaj dziś, wszystkie odpoczywaja:-)
luckychoice
Wesoła Kobietka, masz rację mało "płodne" dziś jesteśmy Teraz jak wolny dzień, to nie ma komu pisać, a w dzień powszedni, jak wracam z pracy, to nie idzie nadrobić
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Cześć dziewczyny!
Ja dzisiaj też cały dzień w łóżku... Mdłości z całego tygodnia chyba w cały tydzień jako tako szło..
Ja dzisiaj też cały dzień w łóżku... Mdłości z całego tygodnia chyba w cały tydzień jako tako szło..
PerseaNigra
A ja dziś cały dzień z rodziną na wycieczce w górach. Jeszcze w takich ładnych szpilach. Oj trochę kręgosłup odczuł no ale trzeba trzymać formę.
joani
Faktycznie cicho jak nigdy, chyba mężowie w domu skutecznie działają jak detox ;-)
Ann, opryszczka to wirus i jak nigdy wcześniej się nie miało acw ciąży pierwszy raz kogoś dopadnie, trzeba iść do lekarza po leki przeciwwirusowe. W pierwszych miesiącach ciąży jest najgorzej, może powodować wady rozwoju płodu. Taką mam wiedzę ;-)
Ann, opryszczka to wirus i jak nigdy wcześniej się nie miało acw ciąży pierwszy raz kogoś dopadnie, trzeba iść do lekarza po leki przeciwwirusowe. W pierwszych miesiącach ciąży jest najgorzej, może powodować wady rozwoju płodu. Taką mam wiedzę ;-)
reklama