reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

U mnie koniec 9 tyg. Nastapilo zaaokraglenie w brzusiu:)
5dd8132a17fc90253ecd57d7c924f072.jpg
co nie zmienia faktu ze tylek wciaz wiekszy niz przod haha

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Generalnie to jestem mala, taki model kieszonkowy :p moze przez ta kiecke, tak naprawde az tak chuda to nie jestem. Buzie tez mam wyciagnieta na tym zdjeciu, wiec pewno lustro wadliwe haha

Nevka, ja w razie opryszczki miałam dzwonić do ginekologa. Mi wyskoczyła w czwartek, lekarz polecił mi smarować maścią z acyklowirem, czy jak to się tam nazywa, np. Zovirax, Hascovir. No i powiedziała, że trzeba zadziałać przeciwwirusowo od środka. Chwilę się zastanawiała, czy dać mi Heviran, czy Groprinosin, wybrała to drugie. Lek jest bez recepty, ale ogólnie zakazany w ciąży, tylko na wskazanie lekarza. Sama bym się nie odważyła, gdyby mi nie kazała. Nevka, masz w domu maść? Może zadzwoń jutro z rana do swojego gina.

No i to też zależy czy to po raz pierwszy w życiu czy już to przechodzilas. Mi dał heviran i pozwolił smarować hasvovirem

Nevka jak w kaciku to na pewno opryszczka nie zajad? Mialam niedawno zajada i na poczatku myslalam,ze opryszczka, ale nie bylo czerwone znaczy sie takie obrzekniete, nie swedzialo jak przy opryszczce. Ale jak na pewno opryszczka to zadzwon koniecznie. Ja w piatek pytałam gina co w razie opryszczki to powiedzial ze wtedy da mi recepte na heviran.

reklama
Do góry