Ann_
Fanka BB :)
Buu a ja miałam być sierpniowka, sama temat zakladalam, no ale żyjemy dalej :-)Jeszcze trochę i temat brzuszków będzie można założyć. Niektóre z nas już są ok.10tc ... Super juz się nie mogę doczekać .... dzisiaj oglądałam dziewczyny z sierpnia ... juz takie fajne brzucholki mają <3
Witaj gratuluję :-)Czesc dziewczyny! Czy mozna jeszcze do Was dolaczyc? [emoji847] Moj wstepny termin jest na 3 paz. Jestem juz mama 9-letniej Kylie.
Raczej nie powinien przepaść. Ja w 2015 wykorzystalam urlop za 13,14,15 rokWitam z rana wszystkie pazdziernikowe mamusie :-)
Joani wydaje mi się że podstawa będzie taka sama i będziesz dostawać to samo wynagrodzenie. Ale pewna nie jestem. A orientujecie się z urlopami? Jeśli mam zaległy jeszcze za 15r. i w tym roku go nie wezmę to czy za rok w 17r. gdy skończy się macierzynski będę go mogła jeszcze wykorzystać czy przepadnie mi?
Ja też marzę o nalesnikach z serem chyba czas zrobić ;-)Hej mamuśki..
Nie dość że nochal zawalony, uszy też.. gardło boli - to miałam dziś swój pierwszy raz z panem kibelkiem Katastrofa totalna..
na dodatek córa zażyczyła sobie na śniadanie jajecznicę 3 razy podchodziłam do patelni i mną rzucało
Wczoraj popołudniu chodziło za mną coś konkretnego do zjedzenia. marzyłam o czymś pikantnym, albo coś z sosem czosnkowym mmm... a wiecie co upichciłam? Naleśniki z serem Sama z siebie się śmiałam
Witam nowe mamcie
Miłego dnia wszystkim