reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Jeszcze trochę i temat brzuszków będzie można założyć. Niektóre z nas już są ok.10tc ... Super juz się nie mogę doczekać .... dzisiaj oglądałam dziewczyny z sierpnia ... juz takie fajne brzucholki mają <3
Buu a ja miałam być sierpniowka, sama temat zakladalam, no ale żyjemy dalej :-)

Czesc dziewczyny! Czy mozna jeszcze do Was dolaczyc? [emoji847] Moj wstepny termin jest na 3 paz. Jestem juz mama 9-letniej Kylie.
Witaj gratuluję :-)

Witam z rana wszystkie pazdziernikowe mamusie :-)
Joani wydaje mi się że podstawa będzie taka sama i będziesz dostawać to samo wynagrodzenie. Ale pewna nie jestem. A orientujecie się z urlopami? Jeśli mam zaległy jeszcze za 15r. i w tym roku go nie wezmę to czy za rok w 17r. gdy skończy się macierzynski będę go mogła jeszcze wykorzystać czy przepadnie mi?
Raczej nie powinien przepaść. Ja w 2015 wykorzystalam urlop za 13,14,15 rok

Hej mamuśki..

Nie dość że nochal zawalony, uszy też.. gardło boli - to miałam dziś swój pierwszy raz z panem kibelkiem :baffled::baffled: Katastrofa totalna..
na dodatek córa zażyczyła sobie na śniadanie jajecznicę:unsure: 3 razy podchodziłam do patelni i mną rzucało:baffled:

Wczoraj popołudniu chodziło za mną coś konkretnego do zjedzenia. marzyłam o czymś pikantnym, albo coś z sosem czosnkowym mmm... a wiecie co upichciłam? Naleśniki z serem :-D:-D Sama z siebie się śmiałam :laugh2:

Witam nowe mamcie ;-) ;)

Miłego dnia wszystkim :)
Ja też marzę o nalesnikach z serem chyba czas zrobić ;-)

reklama
tekila - a ty z Poznania, dostrzegłam na usg chyba Poznań;-)
Liv witamy
wczoraj usmazyłam placki ziemniaczane i skonczylo sie zle
dzis ryba- ;-) ciekawe czy zdołam ja przyrzadzic po pracy:baffled:

ale was grypsko rozłozyło, zycze zdrówka wszystkim

Aria hhaa masz racje oby do wakacji pozniej bedziemy nazekac na upaly :-)

Aria ja zaraz zaczynam 11 t :-)

Liv witaj

Papciarkowa maja nosa. Moje dwie babcie w dniu w ktorym zrobilam test pytaly czy jestem w ciazy:-)

Moj maly sie rozchorowal jeszcze mi tego brakowalo.

Pozdrwiam z kawusia w rece :-)

Czesc Dziewczyny:) ja dzis spedzam dzien pod koldra/kocem. Nastawilam tylko na barszczyk i pranie. Wczoraj wieczorem bylam szybko w łóżku, kiepsko sie czulam, dzis troche lepiej, przynajmniej gardlo odpuscilo. Za to zaczela mi doskwierac kość ogonowa. Z corka tez tak mialam na podobnym etapie.

Liv witaj :)

Ruda zazdroszcze tej kawy, ja nie mam smaku teraz, ostatnio w ogóle gorzej mi wchodzi kawa a normalnie to uwielbiam!

Niuniaczu masz super szefostwo, naprawde pozazdroscic ;)

Wieczorem ide do gina, mam dostac skierowanie na prenatalne, zobaczymy czy zrobi szybkie usg.

Któraś chyba pisala o usg w Wielki Czwartek? To bedziemy mialy w ten sam dzień:)

Moja mala tez cos rano pokasływała ale zobaczymy jak.wroci z przedszkola mam.nadzieje ze to alergia.

Co do bólu tak mnie strzeliło przed chwilą ze.masaakra boli mnie strona od lewego jajnika i to tak ze az mnie zgielo wpol teraz leze i sie.modle zeby przeszlo. Oczywiscie ojciec patrzy na mnie jak na dziwolaga bo wyszlam na chwile z chaty a po 15 min wrpcilam i zaraz do wyra juz mi sie pytal ze przeciez wychodzilam.zdrowa a.nagle chora wrocilam. Echhh meczy juz.mnie to sciemnianie mu ale mam.nadzieje ze m.sie w.koncu dzis.przelamie bo.ktos.musi mala z.p-ola odebrac bo ja nie dam.rady

O nie tylko nie upały...dla mnie nie ma nic gorszego. Będę całe lato Wam narzekać:-D
Papciarkowa ja też poleguje bo brzuch mnie pobolewa. U mnie też jeszcze nikt nie wie. Mi sie do tego nie spieszy, ale M ciagle pyta kiedy powiemy.......

Wesola a co jest ta koscia ogonowa? Bo mnie dzisiaj tez boli I myslalam ze zle spalam w sensie w dolku lozka

Ruda tak nad tylkiem zaraz po środku. Prowadze siedzacy tryb życia i nie wiem czy to od tego a może ma to cos wspolnego z tylozgieciem macicy, ze sie prostuje..

Dzień Dobry dziewczyny :)
Witam nowe mamusie :)
A ja kicham od wczoraj :/ do tego ucho od początku ciąży mi się zatyka :/ ale raz jest odetkane raz nie :p hihi :D

Dziewczyny... zjadłabym zupę grzybową :D mmmm
Co do WC to przeważnie robie grubsza sprawę :/ i wtedy też mnie ciągnie na wymioty :/

Dziewczyny na prenatalnym można już wiedzieć kogo mamy w brzuszku? :p i od którego tyg się robi prenatalne? :)

reklama
Nevka miedzy 11 a 14 tyg. Ja bede miala gdy bedzie 12t1d, pani pytala czy płód jest wiekowo zgodny z terminem miesiaczki i sama mi obliczala kiedy przyjechac na podst. dnia ostatniej miesiaczki.

Do góry