reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć Liv, witamy u nas :)

Jaguś, trzymam mocno kciuki za Twojego rogalika, żeby za jakiś czas dokazywał tak, jak u innych dziewczynek! :)

Nevka, może jak mocno się zamartwiasz, to za tydzień pójdź jeszcze do innego lekarza. Czasem lepiej troszkę się zdystansować do sytuacji i odczekać ile trzeba, ale może jak będziesz fiksować, lepiej zobaczyć wcześniej, co inny Ci powie. Ale zdaję sobie sprawę z tego, że to kolejny wydatek i konieczność szukania lekarza. Czasem każdym razie trzymamy mocno kciuki za Was i musi być dobrze :)

Neilaaa, zastanawiałam się, gdzie Ty byłaś :)

Dziendobry z rana. ;)

Liv witaj ;)

Meg ja mam do odebrania urlop za 2014 kilka dni za 2015 i 2016 mam go wybrac w calosci jak skoncze macierzynski czyli koncze 15 lipca chyba i pozniej dwa miesiace urlopu i jak sie skonczy to l4.

Mdlosci mnie dzis przywitaly zanim jeszcze sie obudzilam ;((( a pogoda taka do dupy ze nawet na spacer nie da rady isc.

Esthle, powodzenia na wizycie, czekamy na newsy! :)

Aria, a Tobie dużo zdrówka, rób ten syrop i niech Cię stawia na nogi. ;)

Ze wszystkimi zmęczonymi mdłościami i wymiotami solidaryzuję się w tej ciążowej przypadłości :p Swoją drogą, jakie to marnotrawstwo jedzenia... Mnie łapie tak porządnie rano i wieczorem. Dwa razy jem śniadanie, dwa razy kolację... ;)

To tak .... ja tez się już zaliczam do grona 30+ ale póki co za 2 miesiące stuknie 31 :) i dziewczyny pamiętajcie że ŻYCIE ZACZYNA SIĘ PO 30-STCE !!!!

@iśka90 spóźnione ale szczere ... Wszystkiego Najlepszego :)

@jagus_87 będzie dobrze &&&&, najważniejsze nie czytaj nic na necie bo tylko niepotrzebnego doła można załapać.

@Klara1987 @Liv_NL witajcie w gronie październikowych mamusiek :)

@inka:-) @PerseaNigra ja dokładnie miałam takie sam odczucia jak Wy po Maksiu, mieliśmy przez dwa pierwsze lata wiele różnych problemów rozwojowych i już byłam pewna na 90% że drugiego baby nie będzie, ale moje myślenie zmieniło się po 4-tych urodzinach Maksia.

@Niuniaczu świetne szefostwo :) ja mam podobne tylko u mnie współpracownicy są do dupy !!! takie żmije że czasami mam ochotę ich wystrzelać. Jakbyś chciała się coś konkretnie dowiedzieć o wynagrodzeniu to napisz na priv, moja siostra jest kadrową i zajmuje się wypłata

@agnieszka...24 Ty zamieszczałaś zdjęcie kotki niebieskiej ?

@Aria1010 ja dzisiaj wkraczam w 11 tydzień i mam już taki brzuchol jakbym była gdzieś w 16 tc, ale to w 90% spożywka :D

Cofnęłam się tylko 10 stron i już chyba więcej nie dam rady, ale w tygodniu trochę zerkałam na forum i widziałam że dużo zdjęć dzidziusiów się pojawiło. WSZYSTKIE ZDJĘCIA SĄ CUDOWNE :-) :)

A ja od weekendu przygotowywałam się do beznadziejnego egzaminu który musiałam zdać po szkoleniu i wypadłam z rytmu forum (ale wracam :)).
Natomiast w środę zjadłam jogurt który chyba musiał być źle przechowywany bo data ważności była ok, bo popołudniu miałam takie rewolucje żołądkowe że całe popołudnie spędziłam w toalecie i czułam się przeokropnie :(

meg zaległy urlop przedawnia się po 3 latach.
joani wezmą pod uwagę 2 ostatnie miesiące, kiedy byłaś na urlopie i dostawałaś normalnie 100% pensji.

Cześć dziewczyny, jak tam poranek?
Jak dobrze, że dzisiaj piątek!!!!

reklama
Do góry