reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć Liv, witamy u nas :)

Jaguś, trzymam mocno kciuki za Twojego rogalika, żeby za jakiś czas dokazywał tak, jak u innych dziewczynek! :)

Nevka, może jak mocno się zamartwiasz, to za tydzień pójdź jeszcze do innego lekarza. Czasem lepiej troszkę się zdystansować do sytuacji i odczekać ile trzeba, ale może jak będziesz fiksować, lepiej zobaczyć wcześniej, co inny Ci powie. Ale zdaję sobie sprawę z tego, że to kolejny wydatek i konieczność szukania lekarza. Czasem każdym razie trzymamy mocno kciuki za Was i musi być dobrze :)

Neilaaa, zastanawiałam się, gdzie Ty byłaś :)

Dziendobry z rana. ;)

Liv witaj ;)

Meg ja mam do odebrania urlop za 2014 kilka dni za 2015 i 2016 mam go wybrac w calosci jak skoncze macierzynski czyli koncze 15 lipca chyba i pozniej dwa miesiace urlopu i jak sie skonczy to l4.

Mdlosci mnie dzis przywitaly zanim jeszcze sie obudzilam ;((( a pogoda taka do dupy ze nawet na spacer nie da rady isc.

Esthle, powodzenia na wizycie, czekamy na newsy! :)

Aria, a Tobie dużo zdrówka, rób ten syrop i niech Cię stawia na nogi. ;)

Ze wszystkimi zmęczonymi mdłościami i wymiotami solidaryzuję się w tej ciążowej przypadłości :p Swoją drogą, jakie to marnotrawstwo jedzenia... Mnie łapie tak porządnie rano i wieczorem. Dwa razy jem śniadanie, dwa razy kolację... ;)

To tak .... ja tez się już zaliczam do grona 30+ ale póki co za 2 miesiące stuknie 31 :) i dziewczyny pamiętajcie że ŻYCIE ZACZYNA SIĘ PO 30-STCE !!!!

@iśka90 spóźnione ale szczere ... Wszystkiego Najlepszego :)

@jagus_87 będzie dobrze &&&&, najważniejsze nie czytaj nic na necie bo tylko niepotrzebnego doła można załapać.

@Klara1987 @Liv_NL witajcie w gronie październikowych mamusiek :)

@inka:-) @PerseaNigra ja dokładnie miałam takie sam odczucia jak Wy po Maksiu, mieliśmy przez dwa pierwsze lata wiele różnych problemów rozwojowych i już byłam pewna na 90% że drugiego baby nie będzie, ale moje myślenie zmieniło się po 4-tych urodzinach Maksia.

@Niuniaczu świetne szefostwo :) ja mam podobne tylko u mnie współpracownicy są do dupy !!! takie żmije że czasami mam ochotę ich wystrzelać. Jakbyś chciała się coś konkretnie dowiedzieć o wynagrodzeniu to napisz na priv, moja siostra jest kadrową i zajmuje się wypłata

@agnieszka...24 Ty zamieszczałaś zdjęcie kotki niebieskiej ?

@Aria1010 ja dzisiaj wkraczam w 11 tydzień i mam już taki brzuchol jakbym była gdzieś w 16 tc, ale to w 90% spożywka :D

Cofnęłam się tylko 10 stron i już chyba więcej nie dam rady, ale w tygodniu trochę zerkałam na forum i widziałam że dużo zdjęć dzidziusiów się pojawiło. WSZYSTKIE ZDJĘCIA SĄ CUDOWNE :-) :)

A ja od weekendu przygotowywałam się do beznadziejnego egzaminu który musiałam zdać po szkoleniu i wypadłam z rytmu forum (ale wracam :)).
Natomiast w środę zjadłam jogurt który chyba musiał być źle przechowywany bo data ważności była ok, bo popołudniu miałam takie rewolucje żołądkowe że całe popołudnie spędziłam w toalecie i czułam się przeokropnie :(

meg zaległy urlop przedawnia się po 3 latach.
joani wezmą pod uwagę 2 ostatnie miesiące, kiedy byłaś na urlopie i dostawałaś normalnie 100% pensji.

Cześć dziewczyny, jak tam poranek?
Jak dobrze, że dzisiaj piątek!!!!

reklama
Do góry