To tak .... ja tez się już zaliczam do grona 30+ ale póki co za 2 miesiące stuknie 31
i dziewczyny pamiętajcie że ŻYCIE ZACZYNA SIĘ PO 30-STCE !!!!
@iśka90 spóźnione ale szczere ... Wszystkiego Najlepszego
@jagus_87 będzie dobrze &&&&, najważniejsze nie czytaj nic na necie bo tylko niepotrzebnego doła można załapać.
@Klara1987 @Liv_NL witajcie w gronie październikowych mamusiek
@inka:-) @PerseaNigra ja dokładnie miałam takie sam odczucia jak Wy po Maksiu, mieliśmy przez dwa pierwsze lata wiele różnych problemów rozwojowych i już byłam pewna na 90% że drugiego baby nie będzie, ale moje myślenie zmieniło się po 4-tych urodzinach Maksia.
@Niuniaczu świetne szefostwo
ja mam podobne tylko u mnie współpracownicy są do dupy !!! takie żmije że czasami mam ochotę ich wystrzelać. Jakbyś chciała się coś konkretnie dowiedzieć o wynagrodzeniu to napisz na priv, moja siostra jest kadrową i zajmuje się wypłata
@agnieszka...24 Ty zamieszczałaś zdjęcie kotki niebieskiej ?
@Aria1010 ja dzisiaj wkraczam w 11 tydzień i mam już taki brzuchol jakbym była gdzieś w 16 tc, ale to w 90% spożywka
Cofnęłam się tylko 10 stron i już chyba więcej nie dam rady, ale w tygodniu trochę zerkałam na forum i widziałam że dużo zdjęć dzidziusiów się pojawiło. WSZYSTKIE ZDJĘCIA SĄ CUDOWNE
A ja od weekendu przygotowywałam się do beznadziejnego egzaminu który musiałam zdać po szkoleniu i wypadłam z rytmu forum (ale wracam
).
Natomiast w środę zjadłam jogurt który chyba musiał być źle przechowywany bo data ważności była ok, bo popołudniu miałam takie rewolucje żołądkowe że całe popołudnie spędziłam w toalecie i czułam się przeokropnie