reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Wczoraj spróbowałam tych Lays Scoops , które tak namietnie reklamuja z dipem i muszę stwierdzić,że jak dla mnie to okropne są.
Nie wiem może inne smaki byłyby lepsze , a my mieliśmy paprykowy....

No właśnie się zastanawiałam jak smakują. A ten dip jakoś smakuje czy smak jogurtu przeważa?

reklama
Aria jaki rocznik jestes?
No ja wczesnie zaczelam bo urodzilam Synka jak mialam 22 lata, no rocznokowo 23. Ale w miedzy czasie jeszcze sie rozwiodlam i wzielam drugi slub xD takze u mnie ekspresowo ;)

No właśnie się zastanawiałam jak smakują. A ten dip jakoś smakuje czy smak jogurtu przeważa?
Przepraszam , musze sprostować , mielismy smak pomidor & oregano, spojrzałam na paczke, bo jakoś nie mielismy ochoty jej kończyć.
Tam w środku jest saszetka z ziołami , którą dodajesz do jogurtu, efekt bez rewelacji, tych ziół jest bardzo mało i żadnych przypraw nie czuć, musiałam sama ten dip poprawiać, a mimo to i tak jakoś nie zachwyziły te Laysy, smakują jak grube chipsy obsypane taką przyprawa jak prażynki paprykowe...

Ale próbuj może akurat Tobie posmakuuje :) Ja juuż nie kupie, juz wole nachosy z dipem.

Aria jaki rocznik jestes?
No ja wczesnie zaczelam bo urodzilam Synka jak mialam 22 lata, no rocznokowo 23. Ale w miedzy czasie jeszcze sie rozwiodlam i wzielam drugi slub xD takze u mnie ekspresowo ;)
Ale 23 lata to wcale smarkula nie byłaś :) U mnie teraz kuzynka ma poród na marzec, a niedawno skończyła 16...

Madzia hahaha, raczej tego nie planowała, żeby do 20 mieć odchowane dziecko :-)

Nie kuscie tumi nachosami bo też to moja zmora ;-)

Ja 88 rocznik . 10 października skończę 28 lat. Syna urodziłam mając 20. I nie żałuję ..kurde będę miała 40 i 20 letniego przystojniaka w domu.

Madzia ja mam 23 lata i nie czuje sie smarkula;p a jak bylam rok temu w szpitalu (22lata) po poronieniu to lekarz kazal mi sie spieszyć boo do 25 lat nie wiele czasu zostalo ooo taki przypadek. W szoku bylam jak to uslyszalam :o

Nie no jest roznica miedzy dzieciakiem bo jednak 16 lat to dzieciak, a wiekiem powyzej 20. Ja mialam prace, mieszkanie wiec pod tym wzgledem ok chociaz w gowie jeszcze nie dokonca chyba dojrzale podchodziam no i maz mi się nie udal. Bo okazalo sie ze miłosci jego zycia jest wiecej niz jedna ;)

reklama
Madzia hahaha, raczej tego nie planowała, żeby do 20 mieć odchowane dziecko :-)

Nie kuscie tumi nachosami bo też to moja zmora ;-)
hahaha no oczywiście ,że nie planowała , ale jej rodzice musieli sie z tym pogodzić cóż zrobić...
Nie pochwalam tego , ojjj nnie pochwalam...tez miałam głupi wiek , ale człowiek myslał co robi...

Do góry