reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Magda jaki fajny chłopak [emoji4] pozazdrościć [emoji4] odnośnie pracodawców - żeby nie było nie mam swojej firmy, pracuje na umowę o prace - ale uważam ze coraz trudniej to tak samo znaleźć dobrego pracownika. To co ludzie czasami wyprawiaja to przechodzi wszelkie pojęcie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Może kurcze.drogie te badania a nefrolog nie wypisalby ci tych badań zebys mniej placila czesc napewno rodziny moze wystawic

Larka- cos w tym jest
kolega pracuje w gastronomi- jednego dnia kucharz przyjdzie, drugiego nie, trzeciego wypity do pracy, czwartego przyjdzie normalnie- rece mu opadaja, ludzi do pracy ciezko mu znalezc a proponuja umowe na legalu
taki zlew,
ale jak czytam że na przerwie tylko siku- to oczy mam wielkie- masakra, nieludzkie normalnie
choc moja praca jak byłam swieżo po maturze była w SKOK i tam poki kolejka z kasy nie mozna było zejsc, a po 8 h czesto 9 h kasjerzy musieli kibel i sale myc mopem i sprzatac- wiec swoje juz tez przeszlam, teraz 8 lat juz w stabilnej dobrej firmie

Magda znam podobne historie, pracuje w dużym mieście, wiecznie brakuje ludzi do pracy a jak kogoś zwolnią to poszukiwania nowej pracy zajmują miesiąc. Znam numer jak na magazynie panowie zbudowali sobie pomiędzy paletami legowisko i codziennie kilku na 2 h znikało tam spac. Po tygodniu zostali przyłapani w 2 fazie snu [emoji12]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kochane! Oto moja perełka :)
Jest wszystko jak najbardziej w porządku :*
Ale jestem szczęśliwa!

Załączniki

• 1456916936521.jpg
    1456916936521.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Hej.

• Ruda gratuluję Ci wielkiego, małego człowieczka :yes:
  • luckychoice spróbuj zwykłą maść witaminową na te zajady.
  • Magda86Poznań śliczny chłopiec - oj, te oczka nie jedno serce złamią :tak::tak:

Witam nowe mamusie :yes:

Zazdroszczę Wam - tak pozytywnie oczywiście, tych wizyt..nawet jeśli są to odległe terminy - ja nadal czekam na jakiekolwiek wieści o pierwszym spotkaniu z moim kropkiem;-) ;) Jakbym chociaż datę znała, to bym mogła przynajmniej sobie odliczać dni:eek:

Leje , wieje... mała od tego kataru zaczyna kaszleć, więc dziś zrobiłam jej wolne od szkoły..
Weny na obiad brak:oo:

Agnieszka 24 super wieści, gratuluję :)

Do góry