reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja przed pierwszą ciążą trafiłam do takiej firmy, że od razu dostałam umowę na 5 lat od stycznia. W lutym zaszłam w ciążę. Ucieszyli się na pewno :D i wiecie co, po urodzeniu dziecka dostałam firmowe becikowe 600 zł. Może nie majątek ale jaki gest. No ale zaraz po macierzyńskim zaszłam w drugą ciążę. Czuję się trochę jak świnia. Ale cóż... dzieci najważniejsze :)

Wczoraj zauważyłam, że zrobiły mi się jednak spore tzw. zajady w kącikach ust. Znacie jakieś domowe metody, jakaś łagodna maść?

ja używam krem na spierzchnięte usta - BLISTEX, na zajady niby też pomaga, nawet pisze na ulotce. Ostatnio wyszedł mi też taki mały zajad, to krem fajnie łagodził ból, po dwóch dniach zniknęło, ale ciężko powiedzieć, czy to zasługa kremu, czy samo sobie poszło ;)

Dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt! :) Ja swoją mam dopiero w piątek - już nie mogę się doczekać :)

reklama
Gratuluję pięknych Fasolek dziewczyny. Ruda jaki juz mały duży twój fasolek :-) aga śliczna Fasolka. . To drugie zdjatko w 3D?

Madzia co za słodziak. Widzę miłość do traktorów mój też to ma:-) traktory; dinozaury i star Wars

Witam nowe mamy:-) piszcie:-) każda z nas była tu "nowa" :-)

Do góry