reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Gratulację laseczki! <3
Zdrówka dla maluszków.
Ja dzisiaj ebola w pełni, gardło boli i katar :(( ehh..
Obiadek już w piecu dzisiaj roladki z polędwicy z mozarellą i szynką parmeńską :D
A wy jak tam? jak samopoczucie? :*

U mnie dzisiaj troszkę lepiej. Nos tylko jak u rudolfa :-)
Spr ile mnie wyniki wyniosą. 100 albo 120 jak nie znajdę świstka z oznaczeniem gr krwi. Ale to najpierw wyzd3owieje i pójdę zrobić. Czekam aż szwagier ka wyniki dostanie. Bo poszła betę robić a juz się trochę starają.

mnie i tak chyba żadna z was nie pobije, pobiegłam na bete pierwszy raz jak zobaczyłam cień cienia na tescie i wynik był 8 ;-) potem szybciutko przyrosło do ponad 50, i teraz juz serduszko
ale chyba stwierdzam ze nikt nie zrobił wczesniej bety niz ja hahahaha (niecierpliwiec)
Leon uwielbia traktory, Pepe i Pat i Ruby (ale on ma 2 lata i 4 mies)
Esthe - 23.03 to moje 30 ste urodziny życze udanej wizyty ;-))))

Ale mi nie dobrze.. Zemdliło mnie tak,że aż się położyłam.. Znalazłam swoją starą kartę ciąży i wtedy też miałam wizytę 2.03 :)

Agnieszka gratuluję

mi same badania krwi na kolejnej wizycie wyjdą 140 zł. Sama wizyta u mojego gin w ciąży 130 zł a prematalne 160 zl... Już w 5 tyg ginekolog założył mi kartę ciąży. wczoraj za TSH 11 zł płaciłam. Zastanawiałam się nad betą ale Pani w laboratorium powiedziała, że mam sobie odpuścić skoro wszystko jest OK.
Dzwoniłam i pytałam o TSH bo mam trochę ponad normę ale gin stwierdził ,że narazie zostajemy przy 50 . Ehh stersuje się a do wizyty jeszcze 12 dni.. :(

Marta, ja przypadkowo zrobiłam 1 test... zostawiłam go w łazience i poszłam zrobić śniadanie.. wracam po chwili a tam.. bęc cień drugiej kreseczki... <3

spóźniał mi się okres parę dni. Jestem w sumie do tego przyzwyczajona do długie cykle mam 30-33 dni. W sumie miałam test w domu i tak sobie myślę mówię no cóż zrobię... i bęc !
Za dwa dni kolejny i już piękne mocne dwie krechy ! :D

reklama
Do góry