reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Gratulacje fasolek!

Ja dzisiaj na badaniach byłam i ledwo tam wysiedziakam, tak mnie mulilo i mdlilo... Bez jedzenia rano to nie dla mnie, no ale co zrobić, w pogotowiu miałam worek w razie co ale na szczęście obyło się bez jego zapełnienia ;-)

Obiad zrobilam, lecimy z młodym na spacer.

Papciariowa ale jak mogli sie zwolnić w ciąży skoro jest zakaz zwalniania kobiet w ciąży, wyjątkiem jest likwidacja lub upadłość firmy. Co najwyżej Ci umowy nie przedłużyli ale na pewno Cie nie zwolnili.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ruda, olbrzym :D super, gratulujee :)
Ruda a Ty mowilas kiedys ze nie masz objawow - nadal ich nie masz w ogole? :)
Kurcze, a ja wlasnie w sb wracam do pracy i tez mam glownie siedzacy tryb i mnie brzuch pobolewa codziennie (na szczescie bez plamien) ale co najlepsze, moje dyzury trwaja 24h i u mnie bedzie ciezko, zeby ktos sie ze mna dzielil i przychodzil na same nocki np.. wprawdzie w nocy mozna sie czasem przespac po 3-4h, ale wiadomo jak to jest.. jakby ktos przyszedl to pewnie na 2-3 nocki, a reszta dyzurow i tak zostalaby moja w calosci. Ech.. mam nadzieje, ze dam rade a jak nie to od kwietnia pojde znowu na l4.

Agnieszka trzymam kciuki żeby wszystko było ok [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Papciorkowa u mnie w firmie była sytuacja źr kobieta została zwolniona. Poszła do lekarza i okazało się że w dniu zwolnienia była już w ciąży (oczywiście nie świadoma tego faktu) nic im nie powiedziała. Koniec był taki ze lekarz wydał zaświadczenie o ciąży i musieli ja przywrócić do pracy. Fakt że poszła na L4 bo wiadomo nie chciała tam pracować, zresztą na jej miejscu już była inna dziewczyna. Później po porodzie na macierzyński no a później odeszła bo było po umowie. Ale taki test twojego pracodawcy nie na miejscu bo nie mają prawa zwolnić ciężarnej nawet jeśli to sam początek ciąży.

Rybki a jakie masz hobby?

Ruda dobrze ze krwiaki się wchłaniają. Bobas już pokaznych rozmiarów ;-)

Agnieszka to kciuki

U mnie leje deszcz. Okropna pogoda. Do piekarni poszliśmy z przymusu i jak wróciłam to ledwo dychalam. Tak mi się słabo zrobiło. Ale już lepiej.

Hej :) Witam wszystkich. Mnie kilka dni nie było i z ledwością dałam radę nadrobić do tyłu posty. Mąż w weekend wyciągnął spacerówkę po starszym i się okazało że jest zarwane siedzisko, negocjuję z producentem wózków możliwość dokupienia samego siedziska do stelaża. Jeśli się nie uda będę musiała szukać nowego wózka bo i tak do starego stelaża nie mam gondoli (używane są po 150zł nowe po 500zł) zawsze taniej niż cały wózek :)
Ja nadal w pracy. Czuję się dobrze, jedynie co to zgaga mnie męczy.

Pozdrawiam :)

reklama
Iska nadal nie mam. Na poczatku przez chwile mialam bol piersi I rwe a teraz nic a nic :-)w pierwszej ciazy tez tak mialam

Agnieszka koniecznie daj znac

Do góry