reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Cherry mmm swojska kielbasa albo kaszanka mniam. Az sie nie moge swiat doczekac. Bo mama zawsze na swiata kupuje swinie wlasnie rozebrana I z wyrobami :-)

Rosolek u babci najlepszy a jeszcze moja robi swoj makaron.

Ja mieszkam na wsi ale nie mamy nic. Dobrze ze do babci blisko :-)

reklama
Nie poznaję siebie. Wizja dobrych wędlinek i rosołu przyprawia mnie o dreszcz obrzydzenia. Ale ogólnie poza ciążą rosół to moja ulubiona zupa :D

Ja tam swojski jak najbardziej a tak to tak średnio ale mój synek kocha rosół. .. :-)

Zmieniłyscię się coś na twarzy odkąd jesteście zaciażone?? Bo ja czasem jak patrze to mówię o kurcze jakąś ładniejsza ta buzia innym razem hmm k***** Co to za pryszcz:-/ teraz to wogole wyglądam jak się czuje czyli zleee hehe
Zauwazylyscie jakaś różnice?

Mi się twarz zmieniła taka jakąś wyblakla trochę chyba Bardziej okrągła i taka Brzydka... W sensie koloryt nierówny

Ja mam suchą skórę na twarzy i mogę zapomnieć o flyidach itp.
Nawilżam, natluszczam i na razie bez zmian.
Pojawiły mi się też syfki na ramionach... Pewnie od dupka.
Powodzenia jutro, ją mam 10 dni do wizyty i też już odliczam....

Jajka też mam wiejskie swiezutkie od radosnych kur ;-)

Ja ogólnie tez jak się nie umaluje to taka jakaś przezroczysta jestem .... nie wiem jak to określić. Wiadomo blada w końcu nie ma jak die opslix i solarium zabronione..

A mnie jakoś tak dziwnie przy dekolcie tak pod szyja j na plecach. :-/// na twarzy póki co drobne ...
Ha 14 dni do wizyty:p

Iśka90 uff ulzylo mi bo bym zwariował tak sama tu tak długo czekając
Luckychoice ja też zawsze radziłam sobie heviranem i miałam spokój na dłuższy czas ale teraz jestem ciekawa co mi zapisze

reklama
A wiecie z Czego ja się cieszę Najbardziej z cyckow!!!! Zawsze miałamale po synku urosły do rozmiaru paneli Anderson ale potem zostały z nich flaki a teraz są takie fajne jedne nabrzmiale i.nawet bił mi je przeszkadza więc yeeeaaahhhh!!!!!!

Do góry