reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Cherry mmm swojska kielbasa albo kaszanka mniam. Az sie nie moge swiat doczekac. Bo mama zawsze na swiata kupuje swinie wlasnie rozebrana I z wyrobami :-)

Rosolek u babci najlepszy a jeszcze moja robi swoj makaron.

Ja mieszkam na wsi ale nie mamy nic. Dobrze ze do babci blisko :-)

reklama
Nie poznaję siebie. Wizja dobrych wędlinek i rosołu przyprawia mnie o dreszcz obrzydzenia. Ale ogólnie poza ciążą rosół to moja ulubiona zupa :D

Ja tam swojski jak najbardziej a tak to tak średnio ale mój synek kocha rosół. .. :-)

Zmieniłyscię się coś na twarzy odkąd jesteście zaciażone?? Bo ja czasem jak patrze to mówię o kurcze jakąś ładniejsza ta buzia innym razem hmm k***** Co to za pryszcz:-/ teraz to wogole wyglądam jak się czuje czyli zleee hehe
Zauwazylyscie jakaś różnice?

Mi się twarz zmieniła taka jakąś wyblakla trochę chyba Bardziej okrągła i taka Brzydka... W sensie koloryt nierówny

Ja mam suchą skórę na twarzy i mogę zapomnieć o flyidach itp.
Nawilżam, natluszczam i na razie bez zmian.
Pojawiły mi się też syfki na ramionach... Pewnie od dupka.
Powodzenia jutro, ją mam 10 dni do wizyty i też już odliczam....

Jajka też mam wiejskie swiezutkie od radosnych kur ;-)

Ja ogólnie tez jak się nie umaluje to taka jakaś przezroczysta jestem .... nie wiem jak to określić. Wiadomo blada w końcu nie ma jak die opslix i solarium zabronione..

A mnie jakoś tak dziwnie przy dekolcie tak pod szyja j na plecach. :-/// na twarzy póki co drobne ...
Ha 14 dni do wizyty:p

Iśka90 uff ulzylo mi bo bym zwariował tak sama tu tak długo czekając
Luckychoice ja też zawsze radziłam sobie heviranem i miałam spokój na dłuższy czas ale teraz jestem ciekawa co mi zapisze

reklama
A wiecie z Czego ja się cieszę Najbardziej z cyckow!!!! Zawsze miałamale po synku urosły do rozmiaru paneli Anderson ale potem zostały z nich flaki a teraz są takie fajne jedne nabrzmiale i.nawet bił mi je przeszkadza więc yeeeaaahhhh!!!!!!

Do góry