reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja na 11:00 to czekamy :-) będzie jakoś 8t3d czy coś koło tego wiec w końcu usłyszę serduszko ... juz się nie mogę doczekać. A tobie który tydzień wypadnie?

No ja też się ciesze z cyckow nir msm jakiś małych ale teraz są super :-) mój ostatnio na skype gadamy s on "ale masz cycki iii " hehe

Mogłyby takie zostać juz na zawsze :-)

reklama
Ja dzis zauwazylam na ramionach i calym dekolcie pelno czerwonych kropek, cos jakby uczulenie, ale nie swedzi mnie ani nic, za to wyglada tragicznie :O a na twarzy tez co chwila mnie wypryszcza, chociaz teraz od kilku dni mam w miare spokoj, ciekawe na jak dlugo

Iska ale twój też nie taki duży :-)

Tekila ja trzymam kciuki :-)

Iska różnie jest. Ja pierwsza ciąża idealna, druga poronienie, trzecia na razie dobrze. Jednak staram się nie stresować.

Marta bo lanie będzie!! Nie ma się co wstydzić. Wszystkie mamy brzuszki i wszystkie piękne :-)

Ruda oj no wszystkie brzuszki piękne. Takie moje zdanie. No to domki naszych fasolek ;-)

Luckychoice mnie wkurza na stronie hm że tam większość spodni czy legow na zdjęciu laska jest w tunice i połowy spodni a właściwie tej najważniejszej części przy brzuchu nie widać i jak tu kupować.

Persea i ja witam gratuluję ;-)

Cherry ja mam dostawę od rodziców pół zamrażarki kiełbasy, boczku, polędwicy i piersi wszystko wędzone przez rodziców. Jajka od teściowej hehe więc rozumiem.

Kochane chwale się moim cudem

Załączniki

• DSC_1578.JPG
    DSC_1578.JPG
    1 009,5 KB · Wyświetleń: 107
Witam wszystkie mamuśki :) Moja ostatnia miesiączka była 13.01 na jakimś śmiesznym kalkulatorze wyliczyłam że poród będzie 19 października (nie wiem ile w tym prawdy :p ) Jutro idę do lekarza pierwszy raz i strasznie się boję :p

reklama
Witaj Patka! :) Gratulacje!! :*
Ja byłam między 5-6 tyg i niestety nie widzieliśmy jeszcze maluszka ale może u Ciebie akurat się uda! Czasem radzą poczekać trochę dłużej aby nie stresować się dodatkowo :p

Do góry