reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

esthle moja tez z magią nie ma nic wspólnego ;) wczoraj jak wróciłam do domu z pracy to myślałam, że ducha wyzionę. Nie wstawałam do wieczora, jeszcze z tego wszystkiego jakiegoś doła złapałam, że jak tak można się czuć beznadziejnie i jak jeszcze długo?
aria ja z dolnośląskiego jestem :) aria zdrówka życzę!
niuniaczu w drugiej ciąży szybciej wywala brzuch - fizjologia - nic z tym nie zrobię. W pierwszej też długo brzucha nie miałam.

Nie - chce - mi - się - siedzieć - w - pracy :(

reklama
Aria kurcze ale cyrk a niby tabletki takie bezpieczne,czyli jestes tą jedną na tysiące co zawiodły.Ale moim zdaniem nic nie dzieje się bez powodu,takie było przeznaczenie

Larka tez wlasnie wybieram się do pracy a przez te mdłości,brak apetytu i.jeszcze przeziebienie tezzzzz mi sie cholernie niechce..

Ja Dziś będę robić ogorkowa hehe i placki ziemniaczane ;-)
A w niedziele mam zaproszenie na ruskie ale super fotka koleżanki ;-) panowie będą rozbierać meble bo czeka ich przeprowadzka. A ja będę jadła pierogi haha :-o

Te bym chciała ciążowe legi i takie nie przeswitujace

Papciorkowa a byłaś już na wizycie?

Uuu a co tu taka cisza z rana

Aria wierz mi ze ja dlugo mowiłam ze drugie tylko z wpadki i jakos tej wpadki nie bylo później sie zaparłam i wcale nie chciałam drugiego a potem pojechalismy na wakacje i cos we mnie pękło zeby wrocic z nich we 4 ale udalo sie dopiero teraz kuedy ja chcialam odpuscic zeby nie isc na wesele w ciąży. I tu o mega niespodzianka bo w sobote robilam test rano i nic nie wyszlo w czwartek bylam u gina slowem nie wspomnial ze moglo cos wyjsc nawet dostałam cla, i w niedziele wrocilismy po zakrapianych baletach bo mi sie przypomnialo ze rano okres powinnam dostac i szok 2 kreski.
Dlatego tak sie stresuje bo w 1 dzien cyklu mialam rentgena potem ten alkohol sporo leków brałam w tym cyklu więc czekam.na tego 9 jak na wyrok.
A u nas tez bedzie prawie 6 lat różnicy

@larkaa ja też się zdążyłam załapać na doła, czuję się fatalnie, nieustająco coś mi dolega a ja nie z tych co narzekają i siedzą w miejscu. a teraz jakby nie mam wyjścia :/ przynajmniej chłop mnie wspiera i ogarnia dom i dziecko więc jest mi o tyle łatwiej.

@Ann_ ja też robię dzisiaj placki :) ileż można wytrzymać? ;)

@Niuniaczu w pierwszej ciąży u mnie też to wyglądało inaczej :) ciesz się póki możesz normalnie funkcjonować bo przyjdzie czas że wszystkie tu zatęsknimy za tak prozaicznymi rzeczami jak zasznurowanie sobie butów ;)

U mnie leje, jak patrzę za okno to od razu ziewam ;) Dobrze by mi zrobiło trochę słońca...

@poziomki co u Ciebie?

Esthle to zapraszam do mnie od wczoraj sypie piękny biały śnieg odrazu sie lepiej człowiek czuje

U nas od rana też biało, mały stoi w oknie i ciągle mowi swoje zdziwione oooooo, aaaaaa ;-)

Ale Was plackami zaraziłam hehe

Nic to, zabieram się i na spacer fruuuu
Miłego dnia!

reklama
Dzień dobry dziewczyny☺u mnie śniegu pełno i jeszcze ciągle pada. Dzisiaj zacznę sobie wkoncu czytać ta książkę i obiad musze tylko zrobić a tak będę leżeć i pachnieć

Do góry