reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pati słowa tu nic nie pomogą pewnie, pozwól sobie na łzy, to na pewno ukoi Twój ból. Przytulam :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie nowe mamy październikowe, gratulacje :)

Esthle, ja też dziś już chodziłam w tych moich legginsach i faktycznie komfort jest nie do opisania po wyskoczeniu ze "zwykłych" ubrań ;)

Ruda, jeśli nikt wcześniej tego nie zrobi, wrzucę Ci jutro linka. Leżę już w łóżku i nie będę schodzić po laptopa, a na komórce obsługa ich strony jeszcze wzmaga we mnie burzę hormonalną :D

Madziorek, ja też zamówiłam pierogi do pracy, z zaufanego miejsca. Ruskie. Rzuciłam się na nie jak dzika :) A wieczorem chodziły za mną placki ziemniaczane. Nic tylko smaka na tym forum robią na coś :p

Asia w którym media expert pracujesz w gnieźnie czy w strone bydgoszczy?

U mnie cos objawów ciążowych brak zaczynam mieć stresa

A ja coraz bardziej zaziebiona :crazy:
I zaraz zmykam spać ale jako że dzisiaj prawie nic nie zjadłam to mi się zachcianki włączyły i jutro na obiad puree, pulpity e sosie koperkowym i Fasolka szparagowa mniam .... juz bym zjadła.
Tż coraz bardziej oswojony z ciążą (w końcu niemały szok:eek:) kazał mi dbać o nas i Krystka :-* cieplej mi się na serduszka zrobiło. .. stesknilismy się za nim :-(
Zaczytałam się ale jeszcze kilka stron i idę spać bo rano młodego do szkoły zaprowadzi i grzać się do łóżka ....

Papciarkowa nie stresu się. .. niestety miałyśmy dziś przykre nowiny od Pati :-* słońce, ale nie możemy teraz wszystkie panikować. Zobaczysz że jutro wrócą ze zdwojoną mocą i będziesz nam narzekać :-)

Aria czyżby twoj Tż nie bardzo był zadowolony z tego że po raz kolejny zostanie tatą?

Powiem wam szczerze że to nie złe wiesci od pati tak na mnie działaja ja wogole od samego poczatku mam jakies zle przeczucia tylko ze ja.w kryzysowych sytuacjach mam tak zawsze co nie zmienia faktu ze mi.palma szwankuje i nie potrafie tego powstrzymac

@ruda1991 nie ma na ich stronie tego modelu który kupiłam, specjalnie teraz spojrzałam. U mnie stacjonarnie dostępne były 3 modele, czarne cienkie i grube i taki czarno szary melanż. Wzięłam te jaśniejsze, są jakby cieńsze i mam wrażenie że przez to lepiej dopasowane :) Chociaż ja i tak jestem z frakcji co tyłka z domu w legginsach nie ruszy ;)

edit: masz tu linka do ogólnego działu mama w h&m

Link do: Ubrania ciążowe – najnowsze trendy online

Dziewczyny czytam i jestem w szoku..U was apetyt wilczy na wszystko, garderobe juz zmieniacie na ciążowa To który już u Was tydzien... Bo u mnie zupełnie wszytsko w drugą strone niż u was.Jem wszytsko na siłę a wszytsko smakuje jak papier,waga w dół.. Hehe więc do zmiany garderoby też daleko. Nie mdli was,nie wymiotujecie... FAJNIEE WAM

reklama
Mdli Mdli ale ja przynajmniej nie wymiotuje :-)

Papciarkowa no w dużym szoku był więc i trochę czasu zajęło mu oswojonie się z tą wiadomościa. Wy plsnowaliscie 2 dziecko my nie... ja brałam tabletki i coś nie pyklo... I jest ciaża. Także sama rozumiesz u nas nie było skakania z radości tylko szok. Ja szybko się oswoić am z myślą że zostanę 2 raz mama a jemu zajęło to ciut więcej czasu... jakbyśmy planowali to już dawno bym miała drugie. Bo teraz będzie 8 lat różnicy.

Do góry