reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Czyli nie ma zasady, kazdy tak naprawde przechodzi inaczej ciaże, niektore przypadki są podobne inne nie
Tekila pewnie jeśli nie dasz rady pracowac a co bardziej stresuje Cie wstawanie to proś o l4.nie ms nic gorszego niz meczenie sie na sile w pracy i niepotrzebny stres. Ja dostalam l4 ale akurat zamienilam je na pare dni urlopu.Mam taką a nie inna pracę że moge troche przekombinowac. Akurat mi urlop bardziej pasuje niz l4 w zwiZku z wyzszym pozniej macierzynskim.Ale przeziebienie znow mnie dopadlo i dodatkowo dobij więc i ja moze niebawem skorzystam z l 4

reklama
Ja w 5 tyg widzialam tylko pecherzyk, a w 7t2dz juz bijace serduszko :-) wszystko w swoim czasie :-)
Chorujacym zdrowka ! :-)
A tym co zmagaja sie z dolegliwosciami - wytrwalosci ! :-)

<3 już nie mogę się doczekać. Ja od dzisiaj na L4 z powodu przeziębienia. Ogólnie u mnie w pracy jestem dopiero 3 miesiące. Trochę się boję jak zareagują... A tym bardziej ,że pracuje w Media Markt. Dojeżdżam do pracy 40 km w jedną stronę pracuję 12 godzin i to w dodatku niestety bez możliwości siedzenia... cały czas na nogach :/ Mam już zaświadczenie od gina ale poczekam na kolejną wizytę wtedy dam im zaświadczenie a potem będziemy myśleć o l4. mam nadzieję, że potraktują mnie z lekką taryfą ulgową. :p

<3 już nie mogę się doczekać. Ja od dzisiaj na L4 z powodu przeziębienia. Ogólnie u mnie w pracy jestem dopiero 3 miesiące. Trochę się boję jak zareagują... A tym bardziej ,że pracuje w Media Markt. Dojeżdżam do pracy 40 km w jedną stronę pracuję 12 godzin i to w dodatku niestety bez możliwości siedzenia... cały czas na nogach :/ Mam już zaświadczenie od gina ale poczekam na kolejną wizytę wtedy dam im zaświadczenie a potem będziemy myśleć o l4. mam nadzieję, że potraktują mnie z lekką taryfą ulgową. :p

To faktycznie wiem troche co czujesz. Tez pracowalam po 12h na stojąco i faktycznie z objawami może być ciezko. Ja odrazu jak mi dokuczaly objawy przeszłam na 8h,a czasami nawet odpuszczam sobie i zostaje w domu. Akurat w tej kwestii mam farta,bo firma naprawdę ludzko podchodzi do człowieka nie jest strasznie skomercjalizowana i wyscig szczurów nie jest najwazniejszy. 3mam kciuki za wszytskie chetne na l4 aby dostaly i cieszyly się swoim szczesciem bez zbednych stresow

Ja również z kuj -pom ☺ jest nas kilka i fajnie że jest parę dziewczyn które przechodzą ciążę po raz pierwszy bo już myślałam że będę tu taka samotna z brakiem doświadczenia.

@PatiMyszka1991 tak mi przykro... przytulam Cię mocno w tej trudnej chwili, mam nadzieję że znajdziesz oparcie w mężu.

Dzisiaj dzień cudów. Kupiłam legginsy w h&m i poczułam się jak nowo narodzona ;) Wreszcie mi wygodnie :) Nieporzebnie tyle czekałam. Każdej polecam!

U mnie komplet badań ok 150zł, nie pamiętam już która z Was o to pytała

Witam nowe mamy :) Już teraz ledwo mogę Was zapamiętać, nie wiem jak to ogarnę ;)

Jak nadrabiam forum i czytam o tych wszystkich plackach, pierogach, pomidorówkach i reszcie to ledwo żyję. Wiecznie mam teraz na coś konkretnego ochotę. Was też tak dopada?

Moje mdłości bez zmian, cycki bolą, wzdęcie obecne, bekam jak rasowy menel spod budki z piwem. Niech mi jeszcze ktoś powie że ciąża to magiczny czas to chyba padnę z wrażenia...

reklama
Pati przykro mi przytulam:(

Ja po wizycie jest serduszko:)
A widok ruszajacego sie caly czas malenstwa bezcenny

I dost skierowanie na bad prenatalne pow ze musi cos tam napisac zeby byly za darmo

I oczywiscie musialam do pracy zamowic pierogi takiego smaka rzescie mi zrobily:p

Witam nowe mamusie:)

I po wizycie zakupy i 2 pary spodni bo w zwyklym dzis juz nie umialam wysiedziec w pracy

I gin byla dziwiona ze chce pracowac do konca czerwca ale pow ze jak tylko powie ona albo zle sie bede czula to odrazu wypisze l4

Do góry