reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja dzisiaj juz w lepszym nastroju niz wczoraj nawet az tak bardzo niechce mi sie spać m sie ze mnie śmieje ze zaczynam sie zaokranglać musiałabym ruszyc dupsko i jechac kupic buty na to wesele.
Teraz zamowilam sobie pizame zeby mi nic nie podwiewalo w koncu i sukienke odrazu mam lepszy humor

reklama
Dzień dobry, a u mnie śnieg z deszczem.... Mała chora noc kiepska, teraz siedzę w pracy i łącze się w bólu z pracującymi, jak mi się nie chce.
Chyba zamówię u męża placki ziemniaczane.

Hej hej i u nas biało :)
Tylko co z tego jak mnie od rana mdli.. Jutro wizyta i już mam stresa na jakiego pacjenta doktora trafię..

Ciężko widzę ten dzień dzisiejszy..
Powodzenia na wizytach. Witam nowe mamy.

Miłego dnia

Ja na sama myśl o czymkolwiek smażonym mam poziom kwasu podniesiony do gardła [emoji52]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

@papciarkowa ja w bdg pracuje niestety. Męczą mnie starsznie dojazdy bo po 12 godz, oczy mi się same zamykają. Mój Łukasz wymyślił patet na moje zmęczenie jak wracam, dzwoni do mnie i całą drogę pierdzielimy o wszystkim i niczym byle bym tylko nie zasnęła. :)
Kochane mam pytanie. Babcia mojego Łukasza jest w szpitalu jestem z nią bardzo zżyta chciałabym ją odwiedzić ale boję się ,że coś znowu złapię. Kurde co mówicie? :(((
Zaraz mykam po wyniki TSH. Jestem ciekawa co tam wyjdzie...

Dziendobry. Niewiem czy wam zazdrościć śniegu czy nie. Mój syn pewnie byłby przeszczesliwy ja chyba mniej bo JU bym go nie mogła ciągnąć na sankach ale chyba wolę śnieg niż taki deszcz który od kilku dni u mnie pada.
Prezes odstawiamy do przedszkola. Ja ręce załamuje nad bałaganu niewiem jak to jest ale codzień sprzątam i codzień ten sam bajzel.
Dzisiaj znowu placki ziemniaczane ha! Dawno nie robiłam i wczoraj tak mi posmakować że dzisiaj też robię tylko dzisiaj z gulaszem ;)
Mnie generalnie dolegliwości ciążowe omijają no cycki.czasem bolą szczególnie rano i wczoraj strasznie mi było niedobrze po południu.
Moja wizyta dopiero 15 marca ale już się doczekać nie mogę! Najlepsze ze w ciazy. Synkiem dokładnie też byłam 15 marca ;) wtedy zobaczyłam serduszko teraz będzie to już 10 tydzień ;)
Ktoś pisał że mąż trochę daje popalić! Współczuję mój idealny nie jest. Kłócić się czasem ;) ale nie mogę powiedzieć. Jak tylko wraca zajmuje się małym. Czasem coś ugotuje i jest wspaniałym ojcem! U nas jest podział ról ja zajmuję się domem a on zarabianie ;) i taki układ nam pasuje i każdy jest zadowolony. co nie znaczy Oczywiście że mąż nie sprząta jak Tr za to nie ma problemu.:)
Miłego szarego dnia wam życzę ;)

@papciarkowa ja w bdg pracuje niestety. Męczą mnie starsznie dojazdy bo po 12 godz, oczy mi się same zamykają. Mój Łukasz wymyślił patet na moje zmęczenie jak wracam, dzwoni do mnie i całą drogę pierdzielimy o wszystkim i niczym byle bym tylko nie zasnęła. :)
Kochane mam pytanie. Babcia mojego Łukasza jest w szpitalu jestem z nią bardzo zżyta chciałabym ją odwiedzić ale boję się ,że coś znowu złapię. Kurde co mówicie? :(((
Zaraz mykam po wyniki TSH. Jestem ciekawa co tam wyjdzie...

To wpadnę do Ciebie na zakupy☺
Zdrówka dla babci.

reklama
Do góry