reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

esthle moja tez z magią nie ma nic wspólnego ;) wczoraj jak wróciłam do domu z pracy to myślałam, że ducha wyzionę. Nie wstawałam do wieczora, jeszcze z tego wszystkiego jakiegoś doła złapałam, że jak tak można się czuć beznadziejnie i jak jeszcze długo?
aria ja z dolnośląskiego jestem :) aria zdrówka życzę!
niuniaczu w drugiej ciąży szybciej wywala brzuch - fizjologia - nic z tym nie zrobię. W pierwszej też długo brzucha nie miałam.

Nie - chce - mi - się - siedzieć - w - pracy :(

reklama
Aria kurcze ale cyrk a niby tabletki takie bezpieczne,czyli jestes tą jedną na tysiące co zawiodły.Ale moim zdaniem nic nie dzieje się bez powodu,takie było przeznaczenie

Larka tez wlasnie wybieram się do pracy a przez te mdłości,brak apetytu i.jeszcze przeziebienie tezzzzz mi sie cholernie niechce..

Ja Dziś będę robić ogorkowa hehe i placki ziemniaczane ;-)
A w niedziele mam zaproszenie na ruskie ale super fotka koleżanki ;-) panowie będą rozbierać meble bo czeka ich przeprowadzka. A ja będę jadła pierogi haha :-o

Te bym chciała ciążowe legi i takie nie przeswitujace

Papciorkowa a byłaś już na wizycie?

Uuu a co tu taka cisza z rana

Aria wierz mi ze ja dlugo mowiłam ze drugie tylko z wpadki i jakos tej wpadki nie bylo później sie zaparłam i wcale nie chciałam drugiego a potem pojechalismy na wakacje i cos we mnie pękło zeby wrocic z nich we 4 ale udalo sie dopiero teraz kuedy ja chcialam odpuscic zeby nie isc na wesele w ciąży. I tu o mega niespodzianka bo w sobote robilam test rano i nic nie wyszlo w czwartek bylam u gina slowem nie wspomnial ze moglo cos wyjsc nawet dostałam cla, i w niedziele wrocilismy po zakrapianych baletach bo mi sie przypomnialo ze rano okres powinnam dostac i szok 2 kreski.
Dlatego tak sie stresuje bo w 1 dzien cyklu mialam rentgena potem ten alkohol sporo leków brałam w tym cyklu więc czekam.na tego 9 jak na wyrok.
A u nas tez bedzie prawie 6 lat różnicy

@larkaa ja też się zdążyłam załapać na doła, czuję się fatalnie, nieustająco coś mi dolega a ja nie z tych co narzekają i siedzą w miejscu. a teraz jakby nie mam wyjścia :/ przynajmniej chłop mnie wspiera i ogarnia dom i dziecko więc jest mi o tyle łatwiej.

@Ann_ ja też robię dzisiaj placki :) ileż można wytrzymać? ;)

@Niuniaczu w pierwszej ciąży u mnie też to wyglądało inaczej :) ciesz się póki możesz normalnie funkcjonować bo przyjdzie czas że wszystkie tu zatęsknimy za tak prozaicznymi rzeczami jak zasznurowanie sobie butów ;)

U mnie leje, jak patrzę za okno to od razu ziewam ;) Dobrze by mi zrobiło trochę słońca...

@poziomki co u Ciebie?

Esthle to zapraszam do mnie od wczoraj sypie piękny biały śnieg odrazu sie lepiej człowiek czuje

U nas od rana też biało, mały stoi w oknie i ciągle mowi swoje zdziwione oooooo, aaaaaa ;-)

Ale Was plackami zaraziłam hehe

Nic to, zabieram się i na spacer fruuuu
Miłego dnia!

reklama
Dzień dobry dziewczyny☺u mnie śniegu pełno i jeszcze ciągle pada. Dzisiaj zacznę sobie wkoncu czytać ta książkę i obiad musze tylko zrobić a tak będę leżeć i pachnieć

Do góry