reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

A mi się potwornie odbija. I coraz częściej mnie muli. :-(
Ja lubię serię Camilli Låckberg - Saga o Fjallbace.
Teraz czytam Dom Śmierci ale nie pamiętam autora później spr ..
Oprócz kryminałów uwielbiam sagi norweskie.

reklama
Ja ostatnio czytałam Dziewczynę z pociągu - mnie bardzo wciągneła, w jeden dzień książka skonczona :D Link do: Dziewczyna z pociągu

Teraz biorę się za Panikę, siostra mi poleciła. Link do: Panika

Mamę mojej koleżanki mdłości dopadły dopiero w 4 miesiącu, więc różnie to się może skończyć. Ja póki co też mdłości nie mam, czasem tylko takie delikatne, śmierdzi mi tylko wszystko :)

Oj tak "Dziewczyna z pociągu" też migiem mi zeszła..na Onecie ją zachwalali , fajna :tak:

Ja już wcześniej wspominałam, że mnie prawdziwe mdłości i wymioty złapały dopiero pod koniec ciąży.. miałam fazę wtedy na truskawki :sorry2: każdy inaczej przechodzi ;-) ;)

Ja ostatnio czytałam Dziewczynę z pociągu - mnie bardzo wciągneła, w jeden dzień książka skonczona :D Link do: Dziewczyna z pociągu

Teraz biorę się za Panikę, siostra mi poleciła. Link do: Panika

Mamę mojej koleżanki mdłości dopadły dopiero w 4 miesiącu, więc różnie to się może skończyć. Ja póki co też mdłości nie mam, czasem tylko takie delikatne, śmierdzi mi tylko wszystko :)

No to sobie właśnie pobrałam tą "dziewczynę z pociagu"
Ja ogólnie lubię kryminały i sensacje więc jak ktoś ma coś do polecenia to poproszę bo teraz jak będę siedzieć w domu to chętnie poczytam

Ciekawe, ile ja będę mieć spokoju, zanim się zacznie z tymi mdłościami;)
A za chwilkę biorę się za robienie sushi - uwielbiam :) Dla mnie oczywiście wersja z wędzoną rybą ;)

Jeju dziewczyny, ale się przed chwilą strachu najadłam - byłam w łazience i na papierze zobaczyłam żywą krew :(
Okazało się, że to przez tą moją nieszczęsną infekcję mam na tyle podrażnioną skórę, że zrobiło mi się jakieś pęknięcie... Rany, a do czwartku jeszcze tak daleko :(

Hej, a ja od wczoraj w stresie bo jakoś dziwnie mdłości mi odpuściły, niby nie jest super. Ale jest o niebo lepiej niż było. Trochę wcześnie na koniec mdłości.
Słyszałam że pierwszy poród często po terminie u nas 3 dni się przyciągnęło i zaczęło się od odejścia wód.
Tak miałam nikomu nie mówić o ciąży i co panie w pracy Po moich wcześniejszych mdlosciach się domyslily

Hej dziewczyny chciałabym do was dołączyć jestem aktualnie w 6 tc to nsza pierwsza ciąża ( nie licząc pozamacicznejw 2013r) aktualnie jestem po in vitro i udało się za pierwszym razem:) staraliśmy się z mężem ponad 3 lat i w końcu ujrzeliśmy dwie upragnione krechy:)

reklama
aria aktualnie moją najlepszą pisarką jest Camila Lackberg i Tess Gerritsen, przy czym Tess pisze najlepsze thrillery medyczne, bo sama jest lekarzem. Po jej książkach to nie puszczam ręki męża w nocy i są absolutnie genialnie :D Polecam ich wszystkie książki, bo piszą całe serie.
Oprócz tego polecam też Andreasa Franza.
aria właśnie doczytałam, że Camilę lubisz :) Czytałaś może jej najnowszy tom Pogromca Lwów? Rewelacja!!!
Dziewczynę z pociągu też czytałam, ale nie wkręciła mnie za bardzo. Główna bohaterka irytowała mnie na maksa i może dlatego, nie byłam zajarana do końca.
Kaiiiina witam i serdecznie gratuluję!!! :)

Do góry