reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

taka ja ja się zmierzam, z tym, że na razie słabo mi idzie, bo jestem na 7, ale póki pracuję to więcej nie daję rady. Na zwolnieniu nadrobię :) Jaki gatunek książek lubisz? Ja mogę doradzić w kryminałach i sensacji :)
Odnośnie dzieciaków....dzieci zawsze gdzieś coś przypadkiem palną, haha.

Kurczę tak nieśmiało dołączam do mdłości. Dziś mam cały czas poziom w żołądku podniesiony, z rańca zjadłam bułkę i nie wiem czy coś jeszcze przełknę ;/ dobrze, że mam orzeszki laskowe, to coś do brzucha może delikatnie wrzucę.

reklama
Taka ja również czytam czytam i jeszcze raz czytam chociaż teraz mniej bo zaraz usypiam jak się położę.

Poszukaj sobie mojego postu o książkach gdzieś na stronie 157 albo 158 naszego forum, tam zamieściłam kilka moich ulubionych pozycji. Może coś Ci się spodoba.
Polecam tez grupę na fb:

Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook

a ja obecnie będę zaczynała druga część Link do: Barwy miłości

Ruda zazdroszczę braki mdłości. Ja mam non stop blee

Mi też w pierwszej ciąży mdłości dopadła w 5 mc i wymiotowalam wcześniej nic..

Dzięki za odpowiedzi dziewczyny :happy2:
neilaa, zapisałam do ulubionych twoje propozycje, a teraz póki co zacznę "Barwy miłości" - namówiłaś mnie :-p
Właśnie skończyłam czytać " Pokochaj mnie mamo" Cassie Harte - wstrząsająca do bólu, mimo to polecam..

Mój dentysta nie chciał mnie znieczulać jak byłam w ciąży, ale teraz są znieczulenia miejscowe (fachowo podobno nazywają się komputerowe) które stosuję się również dla dzieci więc powinny być bezpieczne.
Wczoraj pytalam guna to powiedzial ze jesli da to miejscowe to bedzie ok. Dzisiaj bylam u tej stomatolog ale wypadl jej wyjazd i umowila mnie na wtorek. Powiedzialam ze jestem w ciazy to powiedziala ze to nic nie szkodzi bo maja specjalne znieczulenia dla ciezarnych

Ja ostatnio czytałam Dziewczynę z pociągu - mnie bardzo wciągneła, w jeden dzień książka skonczona :D Link do: Dziewczyna z pociągu

Teraz biorę się za Panikę, siostra mi poleciła. Link do: Panika

Mamę mojej koleżanki mdłości dopadły dopiero w 4 miesiącu, więc różnie to się może skończyć. Ja póki co też mdłości nie mam, czasem tylko takie delikatne, śmierdzi mi tylko wszystko :)

Ja na razie w ogóle nie mam dolegliwości ciazowych ;) trochę bardziej wyczulony węch jedynie ale to praktycznie nic ;) prawie już nie plamie, więc jest dobrze :) czekam właśnie i gin ale tu tyle babek, ze chyba z półtorej godziny tu będę siedzieć, jak nie dłużej... Ale trudno ;) jak się potwierdzi to co wczoraj, to termin mi wyjdzie na początek listopada, ale nie wybieram się stąd nigdzie, tylko zostaje z wami :)

reklama
Do góry