reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Czytałam mało tego tak się zakręcilam ze kupiłam 2 sztuki z różnymi okladkami hehehe wiec 1 siostrze oddałam.
Czytałam jej serię 2 razy.
Przeczytam książki Tess skoro polecasz ; chyba już gdzieś o niej słyszałam. Mam jeszcze dwa tytuły ale to wieczorkiem ci napisze. Jedna to jakiś nowy pisarz szwedzki. A Szwedzi tak jak lackberg dobre kryminały piszą.

reklama
Aria co racja to racja, ja do tego jeszcze uwielbiam skandynawską muzykę elektroniczną ;)
Jak coś masz to pisz, ja teraz czytałam Kaśkę Bondę 'Tylko martwi nie kłamią', w miarę fajny kryminał, ale dałabym mu 7 na 10, nie więcej. Zaraz się zabieram za kolejny tom Tess :)

W ogóle nudny wieczór mnie czeka, męża nie ma, córa u babci. Co robić :)

Ale dużo czytacie dziewczyny, ja jakoś nie umiem wygospodarować na to czasu :)

Jeśli chodzi o porody to ja małą urodziłam 2 tygodnie po terminie, we wtorek miałam się zgłosić na wywoływanie, ale w piątek się zdecydowała na wyprowadzkę i w sobotę była już po drugiej stronie brzucha :) Jak teraz będzie podobnie to mogę się nie wyrobić w październiku ;)

Kaliina witaj, spokojnej i nudnej ciąży Ci życzę ;)

Też uwielbiam czytać książki. W pon muszę iść do biblioteki. Aria sagę norweską czytałam jedną i podobała mi się mimo to dałam sobie spokój na sagi,kurczę nie potrafię przypomnieć sobie tytułu,chyba 24 części miała a ja tak po prostu zapomniałam :confused: masakra .. W każdym bądź razie była to opowieść o Mali Stornes.
Dziewczyna z pociągu mnie zaciekawiła muszę spr czy jest u nas.Chętnie już bym coś pochłonęła :-) :)

No a co do porodów to ja będę mieć CC. Ostatnio dzięki zatargom ordynatora i mojego lekarza prowadzącego miałam przesuwane terminy i kupe nieprzyjemności.. Ech jak sobie przypomnę ten stres,strach to mi się nóż w kieszeni otwiera:realmad: na szczęście teraz ordynatorem jest kto inny a tamten już nie pracuje w szpitalu.

Podziwiam, że tyle czytacie, chyba wyciągnę swojego Kindle z szafki i uzupełnię tytuły. Podczytywac będę chyba po nocach haha

Kurcze, nie widać u mnie w ogóle emotek, już nie wiem co tu jeszcze pokombinować...

Ale się przed chwilą seschizowałam.... myślałam, że zobaczyłam na papierze coś różowego... rety ale schiza...a to tylko włókno w samym papierze...ale aż mi się słabo zrobiło....fffffff.....

Aria co racja to racja, ja do tego jeszcze uwielbiam skandynawską muzykę elektroniczną ;)
Jak coś masz to pisz, ja teraz czytałam Kaśkę Bondę 'Tylko martwi nie kłamią', w miarę fajny kryminał, ale dałabym mu 7 na 10, nie więcej. Zaraz się zabieram za kolejny tom Tess :)

W ogóle nudny wieczór mnie czeka, męża nie ma, córa u babci. Co robić :)

Czytać :)
Larkaa na bank się skuszę na te thillery medyczne :)

Ponieważ jest tutaj sporo miłośniczek dobrych książek założyłam nowy temat w którym proponuję zamieszczać tytuły książek które polecamy lub odradzamy.

Podziwiam, że tyle czytacie, chyba wyciągnę swojego Kindle z szafki i uzupełnię tytuły. Podczytywac będę chyba po nocach haha

Virtuti którego masz Kindla ? ja sie napaliłam na Peperwhite 3, co prawda mąż mi obiecał na urodziny ale chyba będzie trzeba zakup przyśpieszyć.
Ja przed ciążą czytałam tyko w nocy bo w dzień nie miałam czasu :)

Witaj Kaiiiina! Gratulacje! Ciekawe czy nie będzie to podwójne szczęście [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry