reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Czytałam mało tego tak się zakręcilam ze kupiłam 2 sztuki z różnymi okladkami hehehe wiec 1 siostrze oddałam.
Czytałam jej serię 2 razy.
Przeczytam książki Tess skoro polecasz ; chyba już gdzieś o niej słyszałam. Mam jeszcze dwa tytuły ale to wieczorkiem ci napisze. Jedna to jakiś nowy pisarz szwedzki. A Szwedzi tak jak lackberg dobre kryminały piszą.

reklama
Aria co racja to racja, ja do tego jeszcze uwielbiam skandynawską muzykę elektroniczną ;)
Jak coś masz to pisz, ja teraz czytałam Kaśkę Bondę 'Tylko martwi nie kłamią', w miarę fajny kryminał, ale dałabym mu 7 na 10, nie więcej. Zaraz się zabieram za kolejny tom Tess :)

W ogóle nudny wieczór mnie czeka, męża nie ma, córa u babci. Co robić :)

Ale dużo czytacie dziewczyny, ja jakoś nie umiem wygospodarować na to czasu :)

Jeśli chodzi o porody to ja małą urodziłam 2 tygodnie po terminie, we wtorek miałam się zgłosić na wywoływanie, ale w piątek się zdecydowała na wyprowadzkę i w sobotę była już po drugiej stronie brzucha :) Jak teraz będzie podobnie to mogę się nie wyrobić w październiku ;)

Kaliina witaj, spokojnej i nudnej ciąży Ci życzę ;)

Też uwielbiam czytać książki. W pon muszę iść do biblioteki. Aria sagę norweską czytałam jedną i podobała mi się mimo to dałam sobie spokój na sagi,kurczę nie potrafię przypomnieć sobie tytułu,chyba 24 części miała a ja tak po prostu zapomniałam :confused: masakra .. W każdym bądź razie była to opowieść o Mali Stornes.
Dziewczyna z pociągu mnie zaciekawiła muszę spr czy jest u nas.Chętnie już bym coś pochłonęła :-) :)

No a co do porodów to ja będę mieć CC. Ostatnio dzięki zatargom ordynatora i mojego lekarza prowadzącego miałam przesuwane terminy i kupe nieprzyjemności.. Ech jak sobie przypomnę ten stres,strach to mi się nóż w kieszeni otwiera:realmad: na szczęście teraz ordynatorem jest kto inny a tamten już nie pracuje w szpitalu.

Podziwiam, że tyle czytacie, chyba wyciągnę swojego Kindle z szafki i uzupełnię tytuły. Podczytywac będę chyba po nocach haha

Kurcze, nie widać u mnie w ogóle emotek, już nie wiem co tu jeszcze pokombinować...

Ale się przed chwilą seschizowałam.... myślałam, że zobaczyłam na papierze coś różowego... rety ale schiza...a to tylko włókno w samym papierze...ale aż mi się słabo zrobiło....fffffff.....

Aria co racja to racja, ja do tego jeszcze uwielbiam skandynawską muzykę elektroniczną ;)
Jak coś masz to pisz, ja teraz czytałam Kaśkę Bondę 'Tylko martwi nie kłamią', w miarę fajny kryminał, ale dałabym mu 7 na 10, nie więcej. Zaraz się zabieram za kolejny tom Tess :)

W ogóle nudny wieczór mnie czeka, męża nie ma, córa u babci. Co robić :)

Czytać :)
Larkaa na bank się skuszę na te thillery medyczne :)

Ponieważ jest tutaj sporo miłośniczek dobrych książek założyłam nowy temat w którym proponuję zamieszczać tytuły książek które polecamy lub odradzamy.

Podziwiam, że tyle czytacie, chyba wyciągnę swojego Kindle z szafki i uzupełnię tytuły. Podczytywac będę chyba po nocach haha

Virtuti którego masz Kindla ? ja sie napaliłam na Peperwhite 3, co prawda mąż mi obiecał na urodziny ale chyba będzie trzeba zakup przyśpieszyć.
Ja przed ciążą czytałam tyko w nocy bo w dzień nie miałam czasu :)

Witaj Kaiiiina! Gratulacje! Ciekawe czy nie będzie to podwójne szczęście [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry