reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A mi się potwornie odbija. I coraz częściej mnie muli. :-(
Ja lubię serię Camilli Låckberg - Saga o Fjallbace.
Teraz czytam Dom Śmierci ale nie pamiętam autora później spr ..
Oprócz kryminałów uwielbiam sagi norweskie.

reklama
Ja ostatnio czytałam Dziewczynę z pociągu - mnie bardzo wciągneła, w jeden dzień książka skonczona :D Link do: Dziewczyna z pociągu

Teraz biorę się za Panikę, siostra mi poleciła. Link do: Panika

Mamę mojej koleżanki mdłości dopadły dopiero w 4 miesiącu, więc różnie to się może skończyć. Ja póki co też mdłości nie mam, czasem tylko takie delikatne, śmierdzi mi tylko wszystko :)

Oj tak "Dziewczyna z pociągu" też migiem mi zeszła..na Onecie ją zachwalali , fajna :tak:

Ja już wcześniej wspominałam, że mnie prawdziwe mdłości i wymioty złapały dopiero pod koniec ciąży.. miałam fazę wtedy na truskawki :sorry2: każdy inaczej przechodzi ;-) ;)

Ja ostatnio czytałam Dziewczynę z pociągu - mnie bardzo wciągneła, w jeden dzień książka skonczona :D Link do: Dziewczyna z pociągu

Teraz biorę się za Panikę, siostra mi poleciła. Link do: Panika

Mamę mojej koleżanki mdłości dopadły dopiero w 4 miesiącu, więc różnie to się może skończyć. Ja póki co też mdłości nie mam, czasem tylko takie delikatne, śmierdzi mi tylko wszystko :)

No to sobie właśnie pobrałam tą "dziewczynę z pociagu"
Ja ogólnie lubię kryminały i sensacje więc jak ktoś ma coś do polecenia to poproszę bo teraz jak będę siedzieć w domu to chętnie poczytam

Ciekawe, ile ja będę mieć spokoju, zanim się zacznie z tymi mdłościami;)
A za chwilkę biorę się za robienie sushi - uwielbiam :) Dla mnie oczywiście wersja z wędzoną rybą ;)

Jeju dziewczyny, ale się przed chwilą strachu najadłam - byłam w łazience i na papierze zobaczyłam żywą krew :(
Okazało się, że to przez tą moją nieszczęsną infekcję mam na tyle podrażnioną skórę, że zrobiło mi się jakieś pęknięcie... Rany, a do czwartku jeszcze tak daleko :(

Hej, a ja od wczoraj w stresie bo jakoś dziwnie mdłości mi odpuściły, niby nie jest super. Ale jest o niebo lepiej niż było. Trochę wcześnie na koniec mdłości.
Słyszałam że pierwszy poród często po terminie u nas 3 dni się przyciągnęło i zaczęło się od odejścia wód.
Tak miałam nikomu nie mówić o ciąży i co panie w pracy Po moich wcześniejszych mdlosciach się domyslily

Hej dziewczyny chciałabym do was dołączyć jestem aktualnie w 6 tc to nsza pierwsza ciąża ( nie licząc pozamacicznejw 2013r) aktualnie jestem po in vitro i udało się za pierwszym razem:) staraliśmy się z mężem ponad 3 lat i w końcu ujrzeliśmy dwie upragnione krechy:)

reklama
aria aktualnie moją najlepszą pisarką jest Camila Lackberg i Tess Gerritsen, przy czym Tess pisze najlepsze thrillery medyczne, bo sama jest lekarzem. Po jej książkach to nie puszczam ręki męża w nocy i są absolutnie genialnie :D Polecam ich wszystkie książki, bo piszą całe serie.
Oprócz tego polecam też Andreasa Franza.
aria właśnie doczytałam, że Camilę lubisz :) Czytałaś może jej najnowszy tom Pogromca Lwów? Rewelacja!!!
Dziewczynę z pociągu też czytałam, ale nie wkręciła mnie za bardzo. Główna bohaterka irytowała mnie na maksa i może dlatego, nie byłam zajarana do końca.
Kaiiiina witam i serdecznie gratuluję!!! :)

Do góry