reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Marzycielka nie zamartwiaj się. Tym sobie nie pomożesz. Co ginekolog mówi na te torbiele, dużo ich masz?

reklama
Ann jestem. Nadrabiam was po wczoraj o 22 juz spalam. Chyba nie jestem taka.twarda jak.mi sie wydaje... zaczynam nie ogarniac wszystkiego a powinnam sie oszczedzac.
Zawsze nawet jak cos mnie boli usmiecham sie I udaje ze jest dobrze. Nienawidze marudzic wole podnosic na duchu ale dzisiaj chyba przyszedl moj dzien a nawet wczoraj wieczorem bo nigdy tak szybko nie zasypiam

Co do facetow to moj.szaleje. 100 pytan dziennie jak sie czuje, zakaz dzwigania Jasia, glaskaniee I rozmawianie do brzucha :-) a jak w pierwszej ciazy w 7 miesiacu powiedzialam mu ze mam skurcze.I jedziemy do szpitala to zlapal za miotle I zaczal zamiatac. Do tej pory nie wytlumaczyl mi po co :-)

Dzisiaj zaczynam 10 tydzien. Ale ten czas leci :-)

Ruda też dzisiaj zaczynam 10 tydzień i dokładnie to samo powiedziałam sobie rano że ten czas leci jak szalony ... przecież dopiero test zrobiłam a tutaj już ćwiartka za nami :)

Ja wczoraj poszłam spać o 19 ... ktoś mnie przebije ? :)

Marzycielka jak bardzo boli to lec na.ip

Esthle o tak I zadne chodzenie po schodach, zabawa sutkami czy seks nie pomaga.

Neilaaa fajne jest to ze jeszcze troszke I 2 trymest. Ten spokojny :-) juz chyba smialo moge powiedziec ze mdlosci I w tej ciazy mnie nie dopadly :-)

Ann mam dwie razem maja 70 mm. Sa proste i wg ginekologa
powinny sie wchlonac. Dostalam skierowanie na marker ca 125.

Ruda niestety nie moge bo maz na delegacji a ja z malym. Ja leze i wtedy jest ok. Odpoczywam duzo i staram sie nie panikowac. Poza tym tylko kluje.

A ja Wam zazdroszcze bo spac nie moge

Dzień dobry :happy2:

Nitka gratuluję udanej wizyty :tak: Ja nadal czekam i wypatruję marca z utęsknieniem:rolleyes2:
Ruda, ach te chłopy.. uśmiałam się z tej miotły :rofl2::rofl2:
Larka, fajna córcia :tak: Ja swojej też powiedziałam, ze mamusia ma chyba w brzuszku dzidzie i musi uważać..no i że to na razie to taka nasza mała tajemnica jest. Na drugi dzień wracając ze szkoły mówi : " mamo, nie gniewaj się, ale zupełnie przypadkowo powiedziałam Julce o naszej tajemnicy, nie gniewasz się ?" :-D

A ja gotuję zupkę pieczarkową:-p Mdłości, oprócz tych od pasty do zębów nie mam.. Piersi mega bolą:errr:

a właśnie.. nie pamiętam która z Was pisała, że lubi czytać.. ja postanowiłam zmierzyć się z facebookowym challenge, już mam 10 na plusie.. Możecie jakieś fajne tytuły podrzucić? :happy2:

Jagus To moj z tym pepkiem ma identycznie i jeszcze pokazuje na swoj i mowi ze tez ma dzidziusia:)

Leci ten czas mi sie wczoraj zaczal 10
Za chwile swieta potem wakacje i adas ur sie 1,5 tyg przed terminem wiec moze jeszcze we wrzesniu urodze

Marzycielka wiec odpoczywaj

Taka ja ja nie mam glowy di tytulow a od autorow juz wogole.ale polecam

Oskar I Pani Roza
Kwiat pustyni
Spalina zywcem
Crossa
Swobodna, bezmyslna a trzecia czesc nie pamietam

... I 2 trymest. Ten spokojny :-) juz chyba smialo moge powiedziec ze mdlosci I w tej ciazy mnie nie dopadly :-)

ja bym nie mówiła tak szybko, bo mnie w poprzedniej ciąży dopadły dopiero w 4tym miesiącu - to był ale szok.. wcześniej nic, zero mdłości.

Za to teraz czuję się tragicznie, calutki dzień mnie mdli, jak tylko rano coś zjem to później cały czas czuję, jakbym miała zaraz zwymiotować... okropne ;)

reklama
Do góry