reklama
Synek w listopadzie skoczył 7 ;-) powiedział ze nie może się doczekać bo na jego 8 urodzinach juz będzie dzidzia ... siostrztczke chce ;-) czyli cała trójka zgodna
Od razu jak wrócę dam znać co i jak. Mam nadzieje ze będę mogła pochwalić się zdjęciem fasoli ;-) chociaż pewnie będzie za mała żeby było coś widać
A teraz książka do łapek i odpoczynek. Poki ci czysto tylko te jednorazowe plamienie.
Ja tez ostatnio mam problem ze spaniem w dzień non stop się chce a w nocy albo padam o 20 i się w nocy budzę albo tak jak wczoraj nie mogę zasnąć pomimo zmęczenia.
Od razu jak wrócę dam znać co i jak. Mam nadzieje ze będę mogła pochwalić się zdjęciem fasoli ;-) chociaż pewnie będzie za mała żeby było coś widać
A teraz książka do łapek i odpoczynek. Poki ci czysto tylko te jednorazowe plamienie.
Ja tez ostatnio mam problem ze spaniem w dzień non stop się chce a w nocy albo padam o 20 i się w nocy budzę albo tak jak wczoraj nie mogę zasnąć pomimo zmęczenia.
Mam tak samo z tym spaniem - w dzien noge spac caly dzien, a w nocy usnac nie moge
Moj tata mi wywrozyl corke, bo mu sie tak przysnilo, a twierdzi ze ma prorocze sny za to my z M. czujemy, ze bedzie chlopak dla mnie najwazniejsze, zeby bylo w piatek serduszko, plec niewazna
Moj tata mi wywrozyl corke, bo mu sie tak przysnilo, a twierdzi ze ma prorocze sny za to my z M. czujemy, ze bedzie chlopak dla mnie najwazniejsze, zeby bylo w piatek serduszko, plec niewazna
madziorek30
Fanka BB :)
beti 3 mam kciuki musi się okazać ze będzie dobrze! tak jak pisał lekarz spokój i odpoczynek
nevka super robota z lista
ja dowiedziałamsię w 17 tyg mam zdjęcie jajeczek
ja chciałam bym dziewczynkę a mam przeczucie ze będzie chłopak
nevka super robota z lista
ja dowiedziałamsię w 17 tyg mam zdjęcie jajeczek
ja chciałam bym dziewczynkę a mam przeczucie ze będzie chłopak
anieok
Ja w pierwszej i drugiej ciazy od poczatku wiedzialm plec jakos tak wewnetrznie odrazy mowilam do brzucha tak jak czulam i sie nie pomylilam. Teraz nie mam tego przeczucia, ale moze to dlatego ze za wczesnie. Dopieeo co sie dowiedzialam i chyba nie do konca wierze ze to prawda.
katarynka7
Aktywna w BB
luckychoice ja tą ostatnią cześć przeczytałam, nie powiem, że była słaba, ale gorsza od pozostałych trzech.
katarynka na te 4 h przed kompem, to mam wrażenie, że nikt nie zwraca uwagi - niestety. Siedzisz całe 8 h i męczysz się z kręgosłupem ja ciąże zamierzam ujawnić po tym jak zobaczę serduszko, no chyba, że nie będzie widać to dłużej
Nie chce mi się siedzieć w pracy Wczoraj wieczorem mega mnie bolał kręgosłup i do tego jeszcze brzuch.
Czy nadal macie bóle takie jak na okres?
Mi wciąż zdarzają się takie bóle jak na miesiączkę.
Ja ciążę ujawnienia po tej drugiej wizycie. Wtedy będę już w 10 tygodniu ciąży. Po mnie na razie nic nie widać, a serduszko juże widziałam.
Podejrzewam, że nie będą chcieli zwrócić uwagi na 4 godziny, ale to w końcu prawo matki. Jeśli nie zgodzą się, to sypnę im L4, tym bardziej że moja codzienna droga do pracy to łącznie dodatkowe 3 godziny...
larkaa
jagus jak sie kobieta raz zarazi to potem to rok krąży w organizmie. Jak ten okres przejdziesz to jest mała szansa na nawroty. Najskuteczniejsze to zero słodyczy i łykanie probiotyków przez 2 miesiące.
aria mamy prawie tą samą różnicę między dzieciakami z tym, że ja mam córkę.
Dziewczyny ledwo daję rady wysiedzieć w pracy 8 h jak wracam to odrazu padam na łóżko, krzyż mnie boli jakby ktoś mi go łamał
aria mamy prawie tą samą różnicę między dzieciakami z tym, że ja mam córkę.
Dziewczyny ledwo daję rady wysiedzieć w pracy 8 h jak wracam to odrazu padam na łóżko, krzyż mnie boli jakby ktoś mi go łamał
reklama
PatiMyszka1991
Ja też nie mam żadnych przeczuc, pewnie dlatego, ze to jeszcze za wcześnie zawsze chciałam dziewczynkę, ale teraz jest mi to naprawdę obojętne... najważniejsze, ze będzie całe i zdrowe... no i moje <3
Moja gin powiedziała, ze jak już będzie widać serduszko, to dobrze by było zebym poszła na l4, przez wzgląd na to, ze ja pracując na stacji benzynowej przez 12 godzin stoję i nawet nie bardzo mam jak sobie zrobić przerwę... i całe 12 godzin też przed komputerem, więc balabym się z każdym dniem coraz bardziej, ze coś się stanie jak będę się tak przeciążać. Już nawet teraz po 5-6 godzinach pracy zaczyna mnie boleć brzuch i do końca zmiany jest coraz gorzej...
Moja gin powiedziała, ze jak już będzie widać serduszko, to dobrze by było zebym poszła na l4, przez wzgląd na to, ze ja pracując na stacji benzynowej przez 12 godzin stoję i nawet nie bardzo mam jak sobie zrobić przerwę... i całe 12 godzin też przed komputerem, więc balabym się z każdym dniem coraz bardziej, ze coś się stanie jak będę się tak przeciążać. Już nawet teraz po 5-6 godzinach pracy zaczyna mnie boleć brzuch i do końca zmiany jest coraz gorzej...