reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Jaaaaaa znowu tyle stron!!!
Ja ledwo z pracy wróciłam i coś zjadłam... Dnia mi braknie. W robocie się nie wyrabiam. Mam zaległości z urlopu bo kolega robił tylko to co konieczne było. 8 h przed kompem to normalnie za dużo a co dopiero jak tak spać się chce pół dnia....
Potem jak coś pewnie też pójdę na L4 tyle ze to taka dziafowska firma ze mam placone minimum i jeszcze trochę pod stołem... Wiec w ogóle będzie marnie ale przynajmniej stresu się o dzieci pozbędę bo jestem zawsze ostatnią matką w szkole i przedszkolu.

Nam zawsze było obojętnie czy chłopczyk czy dziewczynka.

Tekila85 jak obawiasz się acetonu to zawsze możesz popprosić kosmetyczke żeby Ci ściągnęła pilnikiem.

Lenaka pięknie powiedziane;)

Katarynka u mnie w pracy by to nie przeszło bo nie wiem co innego miałabym robić jak nie praca przy kompie. Mi zależy żeby się nie stresować, nie przemęczac i nie wyjeżdżać za daleko. Na twoim miejscu jak tyle dojeżdżasz to bym poszła na L4.

Cherry pięknie!!!

PatiMyszka witaj ;) na Twoim miejscu też bym poszła na L4

Cherry, gratulacje serduszka! :) Z mężem wchodziłaś czy sama?

Larkaa, mam podobnie z plecami. Mam pracę siedzącą, przed komputerem. Jak ginekolog prosiła, żebym określiła jej szkodliwość, to powiedziałam, że nie widzę właściwie potencjalnych zagrożeń, bo mogę sobie robić przerwy, sama sobie narzucam tempo pracy itp. Ale ciężko wysiedzieć... ;)

Ciekawa jestem komu się sprawdzą przewidywania, co do płci. My z mężem będziemy się cieszyć z obu opcji. :) Chociaż nie powiem, na widok dziewczęcych ubranek oczka mi się trochę bardziej świecą :D

Aaaaaaa i najważniejsze to ja przeczuwam dziewczynkę bo ta ciążą jest inna, a ja będzie chłopczyk to też bardzo będę się cieszyć.

W poprzedniej ciąży dopiero dowiedziałam się w 26tyg o płci. Na drugich prenatalnych było przypuszczenie ale Maks zawsze się ułożył tynkiem jak było usg.

właśnie a jak to jest z chorobowym ciążowym a potem macierzyńskim to jest średnia z ost 12 miesięcy i i odliczają składki i potem 18% podatku cos chyba takiego i liczą się do tego wszystkie premie, dodatki chyba , nie wliczą się tylko wczasy pod grusza i inne świadczenia socjalne dobrze kojarzę?

Pati jeszcze nie mam terminu ;) jak to glupio brzmi! Wczorajsza beta ponad 500 wiec tym sie sugeruje ze koncowka pazdziernika. A termin ustale dopiero na usg 15go. A to dlatego ze nie mialam ostatniej @. W lipcu urodzilam corke i od porodu nie dostalam @. Mam jeszcze synka. Takze to moje trzecie. Swoja droga zauwazylam dość dziwne postrzeganie ludzi ktorzy decyduja sie na wiecej niz 2 dzieci...

reklama
Do góry