reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dla mnie tez płeć nie ma znaczenia;) mąż ciagle mowi ze cora bedzie, ale ja jednak mamm przeczucie ze chlopak:D

reklama
No właśnie tak i mnie się wydaje ha ha :-) wiem, że względów bezpieczeństwa podczas ewentualnego zabiegu czy operacji nie wolno mieć niczego na paznokciach ale hmm :-)

Pewnie przez jakiś czas będę sobie na niego pozwalała a później no cóż na wszelki wypadek jakby coś się działo to lepiej zrezygnować :-)

I znowu tyle do nadrobienia

Kiedy wy to piszecie ;)

U nas chcemy dziewczynkę, marzy się, bo chłopca już mamy.. Ale jak będzie chłopak to też ok :)
Byle by zdrowe ;)

A ja to już chce jutro 14.30 bo jednak moja gin dapa rade mnie wcisnąć .. póki co leżę
Tez chce zobaczyć ze wszystko jest w porządku . Najważniejsze żeby było zdrowe.

Mój synuś gada ki do brzucha : fasolko bądź dla mamy grzeczna i siedź spokojnie :-) słodziak

reklama
Hej. Boże dziewczyny jak.ja cierpię ostatnio. Nie mogę spać jestem.wykończona. Ok kilku dni nie dość że mam problem.z zaśnięciem, zasypiam kolo01 w nocy to budzę się po3 i nie mogę zasnąć do rana wierzę się do rana. Jestem taka Zmęczona że skupić się nie umiem. Czy to normalne?

Cherry90 - łącze się z Tobą w bólu! W dzień mogłabym spać non stop, ale w nocy tez się przebudzam i wierzgam z boku na bok...

Do góry