reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Gratuluje dobrych wieści :-)
Mąż od początku mowei, że będzie córka, też task czuje podskórnie, chociaż wolałabym drugiego chłopca. Nie ważne, oby było zdrowe ;-)

reklama
ja w 1 ciąży dowiedziałam się, że będę miała syna w 16 tyg. więc chyba dosyć szybko, ale młody się nie krył :D rozkraczył się jak żabka i pokazał klejnoty :-D

Ja mam zdjęcie jak mały w 13 tyg pokazał jajeczka. Lekarz powiedział żeby się nie nastawiac ale bo może się mylić. Ale okazało się że miał rację i to było jajeczka ;-)
Inny lekarz w 18 tyg potwierdzil chłopca.
Ja totalnie nie mam przeczuc w tym przypadku.

Tekila super wieści

Ruda mam tak samo że chciałbym dziewczynkę ale pewnie drugi chłopiec. Z czego też się uciesze

Aria ale cyrk

Joani a mój mąż mówi że woli drugiego chłopca ;-)

Mnie to jest tak bardzo obojętne bo czy chłopca czy dziewczynkę będę kochać najmocniej na świecie i kompletnie nie mam żadnych upodobań. A przeczucie...niech będzie że czuję dziewczynkę :)

reklama
Nevka zgadza sie :-)
Ostatnio dowiedzialam sie w 20 tc. Przeczucia nie mam
Nevka zrobilabym spacje pomiedzy osobami na liscie. Bedzie latwiej czytac

Do góry