reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cherry super :-)

Pati ty i dzidziuś wazniejsi jesteście więc lepiej iść na L4. Pewnie też coś dźwigać ci się zdarza i nocki masz więc tym bardziej.

Zaczyna mi wystawac pępek. Mam taki ze w pierwszej ciąży mi wyszedł całkiem i juz się zaczęło. Ja to ciągle w szoku że to tak szybko widać w tej kolejnej ciąży.

Kiedyś(10 lat temu) mówiłam, że w ciąży będę żyć normalnie, pracować jak moja mama do ostatniego dnia itp....ale... czasy są inne, nerwowe... przeszłam swoje..i jeżeli lekarz powie, że jest ok i , że mam iść na l4 to pójdę.. Pracuje z dziećmi 6-12 lat, więc pełno wirusów, hałas straszny, do tego trzeba ciągle uważać na brzuch żeby nikt w Ciebie nie wpadł... ech a już teraz czuje po kilku godzinach, że mam brzuch taki napięty czy coś... do tego epidemia grypy... Więc rozumiem te z Was co też myślą o l4 :-)
Chery gratuluję serduszka :-) :-) :-)

Cherry gratki ;)

Pati to my obie takie z koncowki miesiąca jestesmy. O ile w ogole zalapie sie na pazdziernik a nie listopad ;) dziewczyny wszystko przejda juz a my na koncu bedziemy gotowe ;)

Anieok ale będzie wszystko wiedziały czego się spodziewać :-) wszystko ma swoje plusy i minusy :-)

reklama
Ann - ano zdarza mi się dźwigać jak dostawy są no i jocek tyle samo ile dniowek :/ czyli jakieś 7-8 w miesiącu... i o ile normalnie znoszę je dobrze, tak teraz po wczorajszej jak wracałam do domu, to dzownilam po mojego G żeby przyjechał po mnie na przystanek bo kręci mi się w głowie i nie dam rady dojść do domu... dobrze, ze jeszcze był w domu, bo miał jechać do drugiej pracy... dlatego jeśli gin mówi, ze w takim przypadku lepiej iść na l4, to wolę jej słuchać ;) a na razie staram się mega oszczędzać w pracy ;)

Tekila - mam podobnie z brzuchem... nie jest twardy ani napietycaz tak bardzo ale boli i ciągnie po długim staniu... dlatego jeśli będzie możliwość to pójdę na l4, zeby nie ryzykować życia maluszka :)

Anieok - a na kiedy masz termin? ;) ja mam rozstrzal między 31.10 a 2.11 wg różnych apek :) Ale wg owulacji, to dzidzia powinna być parę dni starsza, bo owu była parę dni prędzej ;) no i dobrze będzie mieć obok mamusie, które mam doradza ;) to twoja pierwsza dzidzia? ;)

Do góry