reklama
G
gość_forum
Gość
Odebrałam betę z mojego labo 789,1 a wczoraj na IP 676,6 przyrost jest ale za mały
Madziula wczoraj gin mówiła ze ciąża tydzień młodsza mogłaby być,ale jak jej powiedziałam że miałam inseminację,to też stwierdziła że to dziwne by było,bo owulacja nie trwa TYDZIEŃ :O a w moim przypadku tak musiałoby być
Madziula wczoraj gin mówiła ze ciąża tydzień młodsza mogłaby być,ale jak jej powiedziałam że miałam inseminację,to też stwierdziła że to dziwne by było,bo owulacja nie trwa TYDZIEŃ :O a w moim przypadku tak musiałoby być
Madziula 27
Moderatorka
Beti jest mi tak bardzo przykro :-( od poczatku jak zobaczylam Cie na forum bardzo mocno Ci kibicowalam i trzymalam kciuki za Ciebie !!!co się stało ze pojechałaś na IP ??cos Cie zaniepokoilo ??
G
gość_forum
Gość
Nie wiem ,przeczucie Ku*wa czemu znowu ja
Nic czekam do wizyty za tydzien i tak nie mam wyjścia
Nic czekam do wizyty za tydzien i tak nie mam wyjścia
reklama
joani
Fanka BB :)
Dziewczyny, sorki ale po co robicie co chwilę bte i się tylko niepotrzebnie stresujecie. Nie jeden lekarz jakby się dowiedział, dałby Wam po łapach za ten stres. Przepraszam ale nie rozumiem tego.... Tak nic się tym nie ugra, bo na pewne rzeczy wpływu się niue ma mimo chęci. Lezcie/pracujcie spokojnie i czekajcie na wizyty i dobre wieści ;-) Nie bierzcie mi tego za złe proszę, to tylko moje spostrzeżenie ;-)