reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Anieok a ile córka ma? Jak rok to nie musszisz już wprowadzać mm. Możesz całkiem zrezygnować

Larka ja nie robiłam wcale. Test domowy mi potwierdził ciążę i brak miesiączki.

Beti nie placz tylko powtórz betę za dwa dni. Musisz zaczekać na wynik. Tule mocno :-*

Lena i my się cieszymy że tu jesteś. Dobrze ze jesteś spokojna, a maluch pięknie rośnie ;-)

Ruda no sypie śniegiem aż sama w szoku bo tutaj rzadko pada ;-)

Cholera, Beti, strasznie wspolczuje.
Ja jednak wierze, ze zostanie Ci wynagrodzone to cierpienie, przez ktore przeszlas, predzej czy pozniej. Sciskam &&&

Nevka, ide w pt do gina i bede wiedziec wiecej na temat fasola i terminu porodu, wysle Ci wtedy priv :)

Lena,piekna dzidzia, gratulacje !!

Ja bete robilam dwa razy, ale drugi raz to po tygodniu dopiero. Obliczylam sobie ile powinna przyrosnac przez ten tydzien i wynik sie zgadzal, wiec juz wiecej nie robilam.

Ann Mała ma niecałe 8 miesięcy. Ale czytajac wszystko co znalazlam w necie raczej nie podejme sie calkowitego odstawienia małej. Nie znalazłam ani jednego wpisu o szkodliwosci karmienia w ciazy.

reklama
Do góry