reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Poczekam jeszcze bo narazie udało. Leżę w łóżku. Zadzwonię do gin o 15 bo od tej godz ma rezerwacje tel. Chyba ze uda się dodzwonić wcześniej. I spr przełożyć wizytę z niedzieli na dziś albo jutro.

Odebrałam betę z mojego labo 789,1 a wczoraj na IP 676,6 przyrost jest ale za mały :( :( :(
Madziula wczoraj gin mówiła ze ciąża tydzień młodsza mogłaby być,ale jak jej powiedziałam że miałam inseminację,to też stwierdziła że to dziwne by było,bo owulacja nie trwa TYDZIEŃ :O a w moim przypadku tak musiałoby być :(

Apropo bety w zeszły wtorek miałam 259 orientuje cie się ile powinnam mieć jakoś teraz? Bo może rano bym pojechała zrobić.

Beti nie znamy się ale trzymam kciuki. Dopóki jest nadzieja wszystko jest możliwe.

Beti, nie pozostaje nic, jak tylko czekac :(
Aria, beta rosnie o min 66% co 48h. Sa na necie kalkulatory bety, wiec jak sobie zrobisz jutro bete i wpiszesz oba te wyniki to bedziesz wiedziala czy ok :)

Beti jest mi tak bardzo przykro :-( od poczatku jak zobaczylam Cie na forum bardzo mocno Ci kibicowalam i trzymalam kciuki za Ciebie !!!co się stało ze pojechałaś na IP ??cos Cie zaniepokoilo ??

reklama
Dziewczyny, sorki ale po co robicie co chwilę bte i się tylko niepotrzebnie stresujecie. Nie jeden lekarz jakby się dowiedział, dałby Wam po łapach za ten stres. Przepraszam ale nie rozumiem tego.... Tak nic się tym nie ugra, bo na pewne rzeczy wpływu się niue ma mimo chęci. Lezcie/pracujcie spokojnie i czekajcie na wizyty i dobre wieści ;-) Nie bierzcie mi tego za złe proszę, to tylko moje spostrzeżenie ;-)

Do góry