reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Beti trzymaj się ciepło.
U mnie usg też pokazuje duży poślizg i myślę że w marcu się wszytsko wyjawi. Jedyne co to poleciałam do endokrynologa za radą lejarki (lekką ręką wydałam 270zł) i mam choć na tym polu czystrze sumienie.

Czy któraś z was lyka jod?

No pisałam do niego kazał brać dalej dupasthon,czekać i się uspokoić,bo pęcherzyk widać przy becie powyżej 1000.
No nic pojadę w czwartek na IP tak jak mi wczoraj kazali i zobaczymy,a do mojego gin mam za tydzien.

Aria są dwa wyjścia albo to nic groźnego ale powinien to zobaczyć lekarz i dać jakieś leki w razie potrzeby. Drugie to coś groźnego. Ja tak zaczęłam płacić jak poronilam i jest tu kilka dziewczyn z podobnymi przypadkami więc lepiej dmuchać na zimne i jak najszybciej skonsultować to u lekarza bądź w szpitalu. Taka moja rada.

Beti trzymam kciuki, bądź dobrej myśli!
Rybki, nie łykam jodu, ale moja bratowa pod stałą kontrolą endokrynologa w każdej ciaży miała zalecenie łykania jodu i wit D.
Dziewczyny a co z Maszką? przegapiłam coś, tak kojarzę, że miałyśmy podobny termin

reklama
Joani po to się robi betę co dwa dni, żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze. Jeżeli ktoś poronił to musi wiedzieć czy mu nic nie grozi..proste

Do góry