reklama
Rybki
Trzecia Rybka
Beti trzymaj się ciepło.
U mnie usg też pokazuje duży poślizg i myślę że w marcu się wszytsko wyjawi. Jedyne co to poleciałam do endokrynologa za radą lejarki (lekką ręką wydałam 270zł) i mam choć na tym polu czystrze sumienie.
Czy któraś z was lyka jod?
U mnie usg też pokazuje duży poślizg i myślę że w marcu się wszytsko wyjawi. Jedyne co to poleciałam do endokrynologa za radą lejarki (lekką ręką wydałam 270zł) i mam choć na tym polu czystrze sumienie.
Czy któraś z was lyka jod?
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
G
gość_forum
Gość
No pisałam do niego kazał brać dalej dupasthon,czekać i się uspokoić,bo pęcherzyk widać przy becie powyżej 1000.
No nic pojadę w czwartek na IP tak jak mi wczoraj kazali i zobaczymy,a do mojego gin mam za tydzien.
No nic pojadę w czwartek na IP tak jak mi wczoraj kazali i zobaczymy,a do mojego gin mam za tydzien.
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
G
gość_forum
Gość
No w szpitalu kazali mi przyjechać na betę to sprawdzą w swoim labo.
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
Ann_
Fanka BB :)
Aria są dwa wyjścia albo to nic groźnego ale powinien to zobaczyć lekarz i dać jakieś leki w razie potrzeby. Drugie to coś groźnego. Ja tak zaczęłam płacić jak poronilam i jest tu kilka dziewczyn z podobnymi przypadkami więc lepiej dmuchać na zimne i jak najszybciej skonsultować to u lekarza bądź w szpitalu. Taka moja rada.
Beti trzymam kciuki, bądź dobrej myśli!
Rybki, nie łykam jodu, ale moja bratowa pod stałą kontrolą endokrynologa w każdej ciaży miała zalecenie łykania jodu i wit D.
Dziewczyny a co z Maszką? przegapiłam coś, tak kojarzę, że miałyśmy podobny termin
Rybki, nie łykam jodu, ale moja bratowa pod stałą kontrolą endokrynologa w każdej ciaży miała zalecenie łykania jodu i wit D.
Dziewczyny a co z Maszką? przegapiłam coś, tak kojarzę, że miałyśmy podobny termin
reklama