reklama
Magda86Poznań
Fanka BB :)
teraz Beti bede do 15.00 co chwila patrzec na zegar;-( kurcze no...
joani
Anieok, pewnie lekarz Ci powiedział w jakich przypadkach nie można karmić, żeby dziecka nie stracić. Jeśli nic Ci nie dolega, to pewnie nic się nie wydarzy. Jesteś dorosła , odpowiedzialna i świadoma swoich decyzji, więc nikt Ci niue pomoże w decyzji tylko Ty i Twój lekarz ;-)
Beti, a może wcale nie zaszła s po inseminacji tylko później, więc i ciąża może młodsza. Póki jest nadzieja, nie puszczaj się jej.
Beti, a może wcale nie zaszła s po inseminacji tylko później, więc i ciąża może młodsza. Póki jest nadzieja, nie puszczaj się jej.
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
A ja zaczęłam plamic delikatnie. Tak na brązowo. Niedużo ale jest ... dzwigbelam zakupy .. nie wiem czy to może być przez to a do mojej gin się dodzwonić nie mogę.
Mało t3go dopiero jutro miałam się zarejestrować w UP bo ubezpieczenia nir mam.
Mało t3go dopiero jutro miałam się zarejestrować w UP bo ubezpieczenia nir mam.
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
Madziula 27
Moderatorka
Asik, nie denerwuj się napiszę Ci jak było ze mną w pierwszej ciąży termin porodu z OM wyznaczony miałam na 30.07 a z USG 18.08 więc spora rozbieżność nie ukrywam, że miałam przez to spore problemy bo przecież w 7tc powinno już coś widać a u mnie nic i dzidziusia zobaczyłam w 8tc7d a według usg był to 6tc7d ;-) Miałaś póxniej owulację albo do późniejszego zagnieżdżenia - głowa do góry będzie dobrze ;-)
Cherry, ja chora nie jestem i też spać nie mogę niby jestem zmęczona a budzę się i nie mogę się wyciszyć i zasnąć :-/ takie to uroki ciąży o której masz wizytę ??
Aria, jedz na IP albo prywatnie do ginekologa !! W ciąży jak nie masz ubezpieczenia jesteś ubezpieczona przez budżet państwa.
Cherry, ja chora nie jestem i też spać nie mogę niby jestem zmęczona a budzę się i nie mogę się wyciszyć i zasnąć :-/ takie to uroki ciąży o której masz wizytę ??
Aria, jedz na IP albo prywatnie do ginekologa !! W ciąży jak nie masz ubezpieczenia jesteś ubezpieczona przez budżet państwa.
Cherry90
@Madziula 27 na 18
Madziula 27
Moderatorka
Cherry, trzymam kciuki jak zobaczysz serduszko to też w czwartek pójdę do gina w sumie zaplanowana wizytę mam na wtorek ale juz nie mogę się doczekać :-) Jak się w ogóle czujesz masz jakieś objawy ??
reklama