reklama
Ann_
Fanka BB :)
Anieok a ile córka ma? Jak rok to nie musszisz już wprowadzać mm. Możesz całkiem zrezygnować
Larka ja nie robiłam wcale. Test domowy mi potwierdził ciążę i brak miesiączki.
Beti nie placz tylko powtórz betę za dwa dni. Musisz zaczekać na wynik. Tule mocno :-*
Lena i my się cieszymy że tu jesteś. Dobrze ze jesteś spokojna, a maluch pięknie rośnie ;-)
Ruda no sypie śniegiem aż sama w szoku bo tutaj rzadko pada ;-)
Larka ja nie robiłam wcale. Test domowy mi potwierdził ciążę i brak miesiączki.
Beti nie placz tylko powtórz betę za dwa dni. Musisz zaczekać na wynik. Tule mocno :-*
Lena i my się cieszymy że tu jesteś. Dobrze ze jesteś spokojna, a maluch pięknie rośnie ;-)
Ruda no sypie śniegiem aż sama w szoku bo tutaj rzadko pada ;-)
Cholera, Beti, strasznie wspolczuje.
Ja jednak wierze, ze zostanie Ci wynagrodzone to cierpienie, przez ktore przeszlas, predzej czy pozniej. Sciskam &&&
Nevka, ide w pt do gina i bede wiedziec wiecej na temat fasola i terminu porodu, wysle Ci wtedy priv
Lena,piekna dzidzia, gratulacje !!
Ja bete robilam dwa razy, ale drugi raz to po tygodniu dopiero. Obliczylam sobie ile powinna przyrosnac przez ten tydzien i wynik sie zgadzal, wiec juz wiecej nie robilam.
Ja jednak wierze, ze zostanie Ci wynagrodzone to cierpienie, przez ktore przeszlas, predzej czy pozniej. Sciskam &&&
Nevka, ide w pt do gina i bede wiedziec wiecej na temat fasola i terminu porodu, wysle Ci wtedy priv
Lena,piekna dzidzia, gratulacje !!
Ja bete robilam dwa razy, ale drugi raz to po tygodniu dopiero. Obliczylam sobie ile powinna przyrosnac przez ten tydzien i wynik sie zgadzal, wiec juz wiecej nie robilam.
neilaaa
Fanka BB :)
Beti bardzo mi przykro ale liczę jeszcze na dobre wieści !!! pamiętaj że nadzieja umiera ostatnia.
Nevka wysyłam wiadomość.
Nevka wysyłam wiadomość.
reklama
Madziula 27
Moderatorka
Beti, tak mi strasznie przykro - tule Cię bardzo mocno i wierzę, że jednak wszystko będzie dobrze :-*