reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Coś mnie tknęło wczoraj i pojechałam na IP,gin nie mogła znalezc pęcherzyka,a moja beta tylko 676,a w zeszłą środę było 511 pisałam do gina,a on mi napisał że pęcherzyk widać przy becie 1000 ale ja w tym tygodniu powinnam betę miec powyżej 1500,nie wiem co robić ryczę jak durna,czemu życie mnie tak każe?!?!?! :( :( :(
Brak mi sił już do życia :(

Cześć dziewczyny, tyle się dzieje że jak już wszystko poczytam i nadrobię to już są nowe posty i nie mam kiedy się wstrzelić :)
Trzymam za wszystkie mocno kciuki &&&&& i za mocne serduszka bąbelków :)
Ja po niedzielnej panice z wynikami badań zdecydowałam się wczoraj wybrać do gina na usg.
Bałam się strasznie tym bardziej że wczoraj był ten sam dzień ciąży gdzie w październiku usłyszałam że moje dzieciątko nie żyje. I miałam potwornie złe przeczucia ale na szczęście wszystko nadal w porządku, serduszko mocno bije a maleństwo rośnie już ma prawie 2 cm, więc już jestem spokojna. Do następnej wizyty wytrzymam...bo to w kolejny poniedziałek;)
W tych ostatnich dniach bardzo pomogły mi dziewczyny ze staraczek, oj nie wiem co bym bez nich zrobiła, dobrze że kilka laleczek już tu jest a mam nadzieję że niedługo będzie ich tu więcej
A i wrzucę zdjecie mojego maluszka, taka dumna jestem na każdym nowym zdjęciu coraz lepiej pozuje ;) po mamusi chyba :D
Było o paznokciach, ja żadnych przeciwwskazań nie znam może jedynie akryle i wszelkie ostro kwasowe środki bym odradzala. Sama robię hybrydy sobie oraz mamie i siostrze ale nie mam zamiaru robić na większą skalę już mam niezłe utrapienie z tymi dwoma agentkami ;) i w tym tygodniu sobie będę robić pazurki bo miałam kilkutygodniową przerwę.
A i włosy też niebawem odzwiedzą fryzjera, już dość duży odrościk a w ogóle czas na jakąś większą zmianę :)
Życzę kochane miłego słonecznego dnia, u mnie szaro, deszczowo i ponuro. Buziaki :-*

Załączniki

• 1456219851957.jpg
    1456219851957.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 69
  • 1456219869057.jpg
    1456219869057.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 62
Coś mnie tknęło wczoraj i pojechałam na IP,gin nie mogła znalezc pęcherzyka,a moja beta tylko 676,a w zeszłą środę było 511 pisałam do gina,a on mi napisał że pęcherzyk widać przy becie 1000 ale ja w tym tygodniu powinnam betę miec powyżej 1500,nie wiem co robić ryczę jak durna,czemu życie mnie tak każe?!?!?! :( :( :(
Brak mi sił już do życia :(

Kochana tak mi przykro, może jeszcze nie wszystko stracone, może ciąża jest młodsza nie wiem. Lekarz nie dał żadnej nadziei? Kochana tulę mocno.

reklama
Do góry