reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny Ja wgl nie mieszczę się w spodnie :( jedynie w dresowe :( wczoraj w nocy mnie tak uciskały majtki ze musiałam na luźniejsze zmienić. :/

reklama
Nevka to faktycznie mamy podobne terminy. Mi z OM ginekolog wpisal 21.10.

Ja na razie nie mam problemu. Mieszcze sie we wszystkie spodnie. Ale nosze spdnie na gumce:-) bawet dzinsy.

Jej ile Wy piszecie:) chyba musiałam cały dzień mieć kompa otwartego:)

Ja dziś walczę na przemian w mdłościami i słabością.. kurcze nie za fajne to bo pracuje w szkole i wizja 9h z takim uczuciem wśród dzieci...ech będzie ciężko! Ogólnie jeżeli lekarza potwierdzi, że jest dobrze to pójdę do Dyrektora pogadać.. bo mam prawie dwa etaty plus wychowawstwo... i na co dzień ledwo daje radę..

Co do brzucha to mam taki balonik... normalnie po okresie byłam płaska a tu hmm:p najśmieszniejsze jest to, że 1 lutego zaczęłam dietę. tzn. postanowiłam zmienić całkowicie mój system odżywiania no i hmm...:p to tym nowym nacieszyłam, że hej:p

Lucky haha

Virtuti witaj :-)

Tez mam zakaz dopoki krwiak nie zniknie.

Tekila dlatego ja mam apke na tel :-)

Ja wg suwaczka mam termin na 20.10, ale czekam co gin wyliczy ;)

Córę urodziłam 2 tyg. po terminie, więc jeżeli historia się powtórzy to będę listopadówką ;)

Jejku ile piszecie ja od wczoraj nie wchodzilam i tyle stron do nadrobienia:)

Sonja sciskam mocno i 3 mam kciuki za kolejna ciaze

Witam nowe mamy:)

Marzycielka dużo tego. Możesz przełożyć badanie na po ciazy?

Tekila czego uczysz? Ja mam apke na tel

Kolezanka wlasnie odesłała mi spodnie ciazowe, ktore jej pożyczyłam. Przydadzą sie

U nas październik bedzie wyjątkowo wesoły

Zachciało mi sie barszczu ukraińskiego i wlasnie siedzę i wyciągam mmmmmniam

reklama
A ja z pytaniem na koniec dnia ☺
Jak to jest z bliźniakami? Widać od razu na pierwszym badaniu? Miałam już takie i ciążę stwierdzono, to był 6 tydzień... Czy wtedy by już było widać że bliźniaki? U męża w rodzinie dużo takich parek i mam stracha

Do góry