reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

O matko od rana tyle postów do nadrobienia.

Oczywiście już nic nie pamiętam co miałam napisać więc piszę że dzisiaj wysłałam męża na targ po ogórki kiszone do sałatki i co.... wszystkie już zjadłam... a raczej wpieprzy...yłam jak jakaś opętana :) a było ich chyba pół kilo!! Wiec sałatki póki co nie będzie.

Nevka a gdzie teraz dokładnie w Sce mieszkasz?

reklama
Marta taki szef i koledzy to skarb ;-) smacznego

Lenaka miałam pisać to samo co Ruda więc się pod jej postem podpisuje :-*

Agnieszka betę na potwierdzenie ale też na prawidłowy rozwój dziecka, ja też nie robiłam w tej ciąży

Ruda bo jest określona ilość linijek w sygnatura a poziomki ma już max ;-) i nie może forach suwaczka ciazowego :p

Nevka w pierwszym trymestrze raczej dentyści odradzaja znieczulenie. Ja w pierwszej ciąży liczyłam zęby bez znieczulenia
Ten ból u dentysty to do zniesienia bynajmniej dla mnie ;-)

Nevka ja jakiejś drobiazgi i pierwsze ciuchy jk znałam płeć ale mój się wstępnie ujawnił w 13 tyg mam nawet fotkę jego jajeczek ;-)
Jak chłopiec to większość rzeczy mam więc mało będę kupowala ale to wtedy pod koniec. Jak dziewuszka to pewnie wcześniej coś kupię :-)

Poziomki a ja liczę na chłopaka u ciebie :-D

A mi nawet o tej godzinie mdłości dokuczaja. Mąż obiecał zrobić pizze ale za ile to będzie :-o no i salateczka do tego z sałaty pomidora i vinegret :-D

Hej, hej, postawilam sobie za punkt honoru odezwać się dopiero jak nadrobię cały wątek, więc oto i jestem . Mam termin na drugą połowę października, nie wiem niestety na którego dokładnie bo miałam baaardzo nieregularne cykle...Mam córeczkę z kwietnia 2015, więc rocznikowo będzie tylko rok różnicy .

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry