reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny Ja wgl nie mieszczę się w spodnie :( jedynie w dresowe :( wczoraj w nocy mnie tak uciskały majtki ze musiałam na luźniejsze zmienić. :/

reklama
Nevka to faktycznie mamy podobne terminy. Mi z OM ginekolog wpisal 21.10.

Ja na razie nie mam problemu. Mieszcze sie we wszystkie spodnie. Ale nosze spdnie na gumce:-) bawet dzinsy.

Jej ile Wy piszecie:) chyba musiałam cały dzień mieć kompa otwartego:)

Ja dziś walczę na przemian w mdłościami i słabością.. kurcze nie za fajne to bo pracuje w szkole i wizja 9h z takim uczuciem wśród dzieci...ech będzie ciężko! Ogólnie jeżeli lekarza potwierdzi, że jest dobrze to pójdę do Dyrektora pogadać.. bo mam prawie dwa etaty plus wychowawstwo... i na co dzień ledwo daje radę..

Co do brzucha to mam taki balonik... normalnie po okresie byłam płaska a tu hmm:p najśmieszniejsze jest to, że 1 lutego zaczęłam dietę. tzn. postanowiłam zmienić całkowicie mój system odżywiania no i hmm...:p to tym nowym nacieszyłam, że hej:p

Lucky haha

Virtuti witaj :-)

Tez mam zakaz dopoki krwiak nie zniknie.

Tekila dlatego ja mam apke na tel :-)

Ja wg suwaczka mam termin na 20.10, ale czekam co gin wyliczy ;)

Córę urodziłam 2 tyg. po terminie, więc jeżeli historia się powtórzy to będę listopadówką ;)

Jejku ile piszecie ja od wczoraj nie wchodzilam i tyle stron do nadrobienia:)

Sonja sciskam mocno i 3 mam kciuki za kolejna ciaze

Witam nowe mamy:)

Marzycielka dużo tego. Możesz przełożyć badanie na po ciazy?

Tekila czego uczysz? Ja mam apke na tel

Kolezanka wlasnie odesłała mi spodnie ciazowe, ktore jej pożyczyłam. Przydadzą sie

U nas październik bedzie wyjątkowo wesoły

Zachciało mi sie barszczu ukraińskiego i wlasnie siedzę i wyciągam mmmmmniam

reklama
A ja z pytaniem na koniec dnia ☺
Jak to jest z bliźniakami? Widać od razu na pierwszym badaniu? Miałam już takie i ciążę stwierdzono, to był 6 tydzień... Czy wtedy by już było widać że bliźniaki? U męża w rodzinie dużo takich parek i mam stracha

Do góry