reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Meg88
Nieeee... Ja nic takiego nie napisałam

Maz nie daje spokoju, a nawet mam wrażenie że ma większą ochotę jak wcześniej? Albo mi się wydaje

Oczywiście uważam dużo bardziej, ale nie zrezygnowałam

reklama
Luckychoice hahaha. Brawa dla meza.

Virtuti witaj.

Ale naskrobalyscie. Dla chlopca mamy wszystko dla dziewczynki po malej siostry. Na razie o tym nie mysle. Skupiam sie na wizycie u lekarzy. We wtorek czeka mnie proktolog. Za tydzien mam miec kolonoskopie i nie wiem czy mi ja zrobia. Ginekolog nie widzi przeciwskazan. Ja sie jej w ciazy boje. We czwartek urolog i kpntrola moich nerek i wodonercza. No i 29.02 ginekolog i mam nadzieje ze kropka rosnie sobie w brzuszku.

Neilaa ja jestem z Rybnika;)
A w sumie mieszkam tu od prawie 4 lat ;)

Iśka mnie w poprzedniej ciąży też szybko wybrzuszyło, ale potem długo brzuszka nie przybywało - cały czas śmigałam w spodniach sprzed ciąży, tylko z rozpiętym rozporkiem i pasem ciążowym czy jak to się zwie:D:D:D:D:D:D

reklama
virtuti witaj :)
iśka mam dokładnie to samo, ten guzik w spodniach. Nie wiem co to w pracy będzie, bo muszę być zawsze elegancko ubrana, w szpilkach - w związku z tym mam większość ciuchów dość dopasowanych. Kurcze, będzie gadanie! ;)
neilaaa ja od 2 tygodni jem zupę ogórkową, a ogórki biorę od babci i oczywiście pytanie już padło "a ty nie jesteś czasem w ciąży?". Ach te babcie :)

Ja dzisiaj też mam leniwy dzień. Brak energii.

Do góry