reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Produkujecie te posty jak szalone ;-)

Któraś z Was narobila mi smaka na galaretke. Wybaczcie, nie łapie sie jeszcze w nickach a w telefonie to już w ogóle ciężko mi zapamiętać ;)

Co do forum, od ponad 3 lat jestesmy na zamknietym forum z dziewczynami, ktore rodzily w tym samym miesiacu i nigdy nie bylo tak, że tylko tematy ciążowe i o dzieciach. Zawsze możemy sie wygadać o czym chcemy. Jeżeli kogoś dany temat nie interesuje, niech po prostu nie czyta, nie komentuje i tyle.

Byliśmy dzis u tesciow, ale jeszcze nic nie powiedzieliśmy. Troche jeszcze sie stresuje przed kolejna wizyta i wynikami badań. Jak juz bede spokojna po wizycie to mogę sie chwalić ;)

Mam ciagle jakieś zachcianki, koreczki gizyckie tez bardzo lubie, ale akurat na śledzie i ogórki mam srednia ochote, choc wczoraj tez z checia jadlam ogórkowa:)

Zakupy też raczej po 30 tc, dla dziewczynki mam wszystko, jedynie nowa pościel, rożek, butelki itp. Dla chlopca mialabym po bratankach, ale sama tez nie żalowalabym sobie na zakupach ;p

reklama
Ja juz dzisiaj zjadłam 4 szklanki galaretek kolorowych z bita śmietaną :D i juz mam dość :p wystarczy ^^

Marzycielka, ja na odwrót, dla dziewczynki mam wszystko, dla chłopca zakupy ciuchowe od zera. Na szczęście wózek i fotelik samochodowy mamy w kolorach uniwersalnych .

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Witajcie nowe Mamusie ;)

Ja mam wszystko i dla dziewczynki i dla chlopca. Laktator, sterylizator,przewijak,lozeczko, nowe butelki (przy synku eksperymentowalam bo nie chcial sie odstawic od cyca), posciele, chuste, wiadro do kąpieli i pelno innych gadzetow, ktore teraz wydają mi sie zbedne. Jedyne co teraz musze kupic to wszystko jednorazowe ( wkladki laktacyjne, pampy itp). Nawet ciuchy ciazowe mam na tą samą pore roku bo Synus jest z pazdziernika 2014 ;) i tu akurat sie ciesze. Choc jak poznam plec to pewnie kupie kilka rzeczy bo to cieszy buzie ;)

Virtuti witaj gratuluję :-)

Meg my uważamy z sexem. Lekarz powiedział "spokojnie" haha w związku z ostatnim poronieniem kazał uważać ale nie zabronił totalnie.

Poziomki okaże się, a zazwyczaj w którym tygodniu twoje panny się ujawnialy?

Lena to zrozumiałe że się słuchasz gina
Mąż wytrzyma

Marzycielka to intensywny weekend cie czeka więc oby wszystko było po twojej myśli

Tekila ja piszę z apki na telefonie więc mi łatwiej zerknąć jak mam chwilę

A ja mam fotelik niebieski ale nadal mi się podoba i nie zamiebialabym go na różowy lub inny dziewczęcy kolor.
Ciekawa jestem jakie ciuchy bym kupiła dla córki. Wolałabym się wystrzegać różowego a już na pewno nie większość różowe.

reklama
Agnieszka ostatnio czytałam, że to ze strony kobiety powinny byc blizniaki w rodzinie.
Sama nawet chcialabym, najlepiej parkę, ale nie mam na to szans, zero blizniakow w naszych rodzinach, chyba ze byly gdzies tam kilka pokolen wstecz a o tym nie wiem ;p, ani nie leczylam sie hormonalnie. Choć wiadomo, że to ciaza wyzszego ryzyka i podwójny strach czy wszystko bedzie ok, trudniej donieść ciążę.

Do góry