Nevka z L4 ma samo B, tzw. chodzącym też musisz uważać - to że możesz chodzić nie oznacza, że robisz co i gdzie chcesz - w razie kontroli musiałabyś udowodnić, że byłaś np. u lekarza albo w aptece i nikt inny nie mógł do tej apteki iść za Ciebie
reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Nevka, ja się jeszcze nie zabieram za wyprawki, ubranka itp., może zacznę jak poznamy płeć Mam nadzieję, że później będą na to siły. Ostatecznie zawsze przecież ktoś pomoże, no i są zakupy w sieci
Ja będę robiła od ok 6.miesiaca
Wtedy znamy już płeć i można powoli sobie coś składać
☺
Jeżeli będzie chłopak to ubranka po synku mojej szwagierki będą bo rodzi za miesiąc, jak dziewczynka to z wielką satysfakcją będę buszowala sama po ciuszkach
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nevka ja zaczynam zakupy dopiero jak znam płeć, chociaż u mnie niespodzianek nie ma haha
Przed pozwalam sobie na pare skarpetek czy cis takiego
Teraz mam full wyprawkę dla dziewczynki z wyjątkiem ubranek 0-3 ktore zdążyłam juz sprzedac. Chyba ze bedzie psikus haha
Dla odmuany mdlosci mam po jedzeniu [emoji24][emoji24]
Przed pozwalam sobie na pare skarpetek czy cis takiego
Teraz mam full wyprawkę dla dziewczynki z wyjątkiem ubranek 0-3 ktore zdążyłam juz sprzedac. Chyba ze bedzie psikus haha
Dla odmuany mdlosci mam po jedzeniu [emoji24][emoji24]
justjestem
Moderatorka
Ej dziewczyny, przestanie sie klocic, niedlugo będziecie mamami, trzeba myśleć innymi kategoriami
Znalazlam fajny sposób na mdlosci- plasterek cytryny
Znalazlam fajny sposób na mdlosci- plasterek cytryny
luckychoice
Fanka BB :)
Nevka ja zaczynam zakupy dopiero jak znam płeć, chociaż u mnie niespodzianek nie ma haha
Hehe, rozśmieszyłaś mnie Jak to było za każdym razem usłyszeć, że to dziewczynka?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ruda to tak ja ja bym miała dla chłopca. Kupie wszystko hahahHa
Justjestwm czytałam o tym
Luckychoice przyzwyczaiłam sie Hahahaha zreszta moj M za każdym razem mówił ze dziewucha bedzie
Justjestwm czytałam o tym
Luckychoice przyzwyczaiłam sie Hahahaha zreszta moj M za każdym razem mówił ze dziewucha bedzie
reklama
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja: