reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Just jestem z drugim moze byc niespodzianka haha, moze i chłopaki meza sie zbiorą w sobie;)
Ja nie mam problemów z zajściem w ciaze, pojawiają sie dopiero w trakcie(czasem) a niestety chcesz dziecko musisz w ciaze zajść :/

Matko, ile stron do nadrobienia :D

Sojnabig, kochana, straszne czytac takie cos na "dzien dobry", nie chce sobie wyobrazac przez co przechodzisz. Najgorsza jest ta bezsilnosc :/ ale nie mozemy tracic wiary, trzymam kciuki, zeby kolejnym razem sie udalo :*

Ja dzis pobilam rekord spania, spie caly dzien z przerwami na jedzenie i siku. Chociaz z jedzeniem tez dzis slabo, ledwo wmusilam w siebie dwie kanapki i pol obiadu :O
Co do brzucha to jestem bardzo szczupla osoba, ale w spodniach mi ciasno i np guzik musze odpinac. Ciekawe co bedzie za miesiac :D

Ja wyprawki nie bede robic raczej przed 30 tygodniem, pewnie ze wzgledu na strach, ze moze pojsc cos nie tak - taka schiza, ale jakby sie trafil chlopiec (co czuje w kosciach), to pewnie duza czesc ciuszkow i wyprawki dostane od mojego chrzesnika, ktory w sierpniu skonczy roczek, wiec wszystko na swiezo :D

U nas wyprawka i dla chłopca i dla dziewczynki się znajdzie, także bez szaleństw ale chcę nowy wózek i chustę, takie zachcianki.

Napewno dziewczyny będę robić zakupy większe we wrześniu ;) ale tak jak jedna z Was napisała... skarpetki i inne takie duperele to wcześniej :) jestem tego typu kobieta ze nie potrafię wytrzymać hihi :).
No i jakieś tam smoczki nie smoczki to tez trochę wcześniej ;) potem może być problem :) bo jestem zza Olkusza a chce rodzic w Sosnowcu :) wiec ponad 50 min drogi a pod koniec września mamy wesele :) na które musimy iść :)

reklama
Sonja skarbie napisałam do Ciebie w wiadomości. Tulę mocno.

Kobiety kochane chyba coś jest nie halo, byłam dziś w laboratorium i mam już na chwilę obecną wyniki bety co prawda poprzednią robiłam tydzień temu i miałam nie powtarzać ale przy okazji skoro i tak mnie kłuli to też i betę robiłam i nie podoba mi się wynik chyba zdecydowanie za mały jest przyrost. Zobaczcie w zeszłym tygodniu było 52285,63 a dziś 102534,22. Już mi słabo, może któraś jakoś potrafi to zinterpretować?

Lenaka nie wiem czy już ktoś Ci odpisał bo nie nadrobiłam jeszcze wszystkich postów ale jak jesteś już w 7 tygodniu to po 7 przyrost jest wolniejszy, nie ma się czym martwić. Ja też tak miałam i jest póki co wszystko ok :)

Do góry