reklama
Natusia16
Fanka BB :)
A co mi się jeszcze przypomniało na początku gdy się dowiedziałam o ciąży byłam tak wredna,że sama ze sobą nie mogłam wytrzymać a już w ogóle nad tym zapanować. A teraz mam pełno wyprysków na twarzy,szyi,za uszami,na ramionach..no dobra może nie tak pełno ale dużo tym bardziej że nigdy z tym problemu nie miałam..
Nevka
Natusia to samo teraz mam. Pryszcz na pryszczu, za uszami... na szyji mam masakrę... dekold lekko mi wysypalo. Natomiast piersi mam całe w żyłach
Kochane mogę mieć znieczulenie u dentysty? Czy raczej nie ? Bo babka powiedziała Mi, miesiąc temu że jak będziemy ściągać aparat to trzeba będzie zrobić jednego ząbka.. I tak trochę się boje
Kochane mogę mieć znieczulenie u dentysty? Czy raczej nie ? Bo babka powiedziała Mi, miesiąc temu że jak będziemy ściągać aparat to trzeba będzie zrobić jednego ząbka.. I tak trochę się boje
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Nevka, ja byłam u dentysty w piątek i powiedziałam że jestem w ciąży to dała mi znieczulenie,ale inne... (nie wiem czym się różnią, ale powiedziała że skoro w ciąży to podaje inne)
lenaka
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nevka powiedz dentyście ze jesteś w ciazy i bedzie wiedział czy możesz.
Ruda tylko 4 linijki suwaczkow mozna wstawić
Ruda tylko 4 linijki suwaczkow mozna wstawić
nitka32
Zaciekawiona BB
Paulina super! Ja od tego mam przyjaciół, wiec nie zrozumiałam.
Marta - dzięki
Ruda ja Cie nie obraziłam ani nikogo z Was, wiec nadal tego nie zrobię, bo nie kłócę sie z idiotami, bo ktoś mógłby nas pomylić :*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Marta - dzięki
Ruda ja Cie nie obraziłam ani nikogo z Was, wiec nadal tego nie zrobię, bo nie kłócę sie z idiotami, bo ktoś mógłby nas pomylić :*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama