reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Nevka z L4 ma samo B, tzw. chodzącym też musisz uważać - to że możesz chodzić nie oznacza, że robisz co i gdzie chcesz - w razie kontroli musiałabyś udowodnić, że byłaś np. u lekarza albo w aptece i nikt inny nie mógł do tej apteki iść za Ciebie ;)

reklama
Nevka, ja się jeszcze nie zabieram za wyprawki, ubranka itp., może zacznę jak poznamy płeć :) Mam nadzieję, że później będą na to siły. Ostatecznie zawsze przecież ktoś pomoże, no i są zakupy w sieci ;)

Ja będę robiła od ok 6.miesiaca
Wtedy znamy już płeć i można powoli sobie coś składać

Jeżeli będzie chłopak to ubranka po synku mojej szwagierki będą bo rodzi za miesiąc, jak dziewczynka to z wielką satysfakcją będę buszowala sama po ciuszkach

Nevka ja zaczynam zakupy dopiero jak znam płeć, chociaż u mnie niespodzianek nie ma haha
Przed pozwalam sobie na pare skarpetek czy cis takiego :)

Teraz mam full wyprawkę dla dziewczynki z wyjątkiem ubranek 0-3 ktore zdążyłam juz sprzedac. Chyba ze bedzie psikus haha

Dla odmuany mdlosci mam po jedzeniu [emoji24][emoji24]

Ja dla chlopaka mam wszystko. Ale jak bedzie dziewczynka oj biedny moj maz bedzie bo.ktos to bedzie musial nosic ze sklepu :-)

Ja jeszcze nic nie kupuje bo nie wiem co hehe także liczę na pomoc już obecnych mam :wink: no i w sumie czekam aż będziemy znać płeć :wink:

Ej dziewczyny, przestanie sie klocic, niedlugo będziecie mamami, trzeba myśleć innymi kategoriami ;)
Znalazlam fajny sposób na mdlosci- plasterek cytryny ;)

reklama
Do góry