reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nitka a czy ja cie obrazilam?
Bo z tego co ja widze to ty.mnie obrazasz? Malo tego problemy dziewczyny nazwalas glupimi.
Ja nie mam zamiaru sie klocic tu bo szkoda moich nerwow I psuc atmosfery.
Widze ze tylko tobie cos nie pasuje wiec hmm nikt tu nikogo na sile nie trzyma.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to mam połowę ubranek od siostry :) ale jakieś pewnie się dokupi :) zobaczymy ;).
Niech ten czas szybciutko minie :) nie potrafię tak wysiedziec w miejscu ;) myślę że już następne L4 wpisze mi na kod B sam.. żebym mogła się poruszać normalnie...

Hmmm... A miało być miło. Jak będziemy się chwytać argumentów ad personam, to zaraz sobie po kolei skoczymy do gardeł...

reklama
Nevka, ja się jeszcze nie zabieram za wyprawki, ubranka itp., może zacznę jak poznamy płeć :) Mam nadzieję, że później będą na to siły. Ostatecznie zawsze przecież ktoś pomoże, no i są zakupy w sieci ;)

Wiem Ruda, widzę :) Dobrze któraś z dziewczyn napisała, potrzebujemy dużo spokoju i dystansu (no w granicach jakich można wymagać od kobiety w ciąży mam nadzieję) ;)

Do góry