reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A co mi się jeszcze przypomniało na początku gdy się dowiedziałam o ciąży byłam tak wredna,że sama ze sobą nie mogłam wytrzymać a już w ogóle nad tym zapanować. A teraz mam pełno wyprysków na twarzy,szyi,za uszami,na ramionach..no dobra może nie tak pełno ale dużo tym bardziej że nigdy z tym problemu nie miałam..

Natusia to samo teraz mam. Pryszcz na pryszczu, za uszami... na szyji mam masakrę... dekold lekko mi wysypalo. Natomiast piersi mam całe w żyłach :)

Kochane mogę mieć znieczulenie u dentysty? Czy raczej nie :)? Bo babka powiedziała Mi, miesiąc temu że jak będziemy ściągać aparat to trzeba będzie zrobić jednego ząbka.. I tak trochę się boje :p

Nevka, ja byłam u dentysty w piątek i powiedziałam że jestem w ciąży to dała mi znieczulenie,ale inne... (nie wiem czym się różnią, ale powiedziała że skoro w ciąży to podaje inne)

Kochane moje, mam już większość wyników więc wrzucam może któraś z Was potrafi je zinterpretować to bardzo proszę o pomoc.

Załączniki

• 1456070600671.jpg
    1456070600671.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 65
  • 1456070611510.jpg
    1456070611510.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 67
  • 1456070622174.jpg
    1456070622174.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 66
Nevka możesz mieć znieczulenie ale specjalne dla kobiet w ciąży które nie rozszerzy naczyń coś takiego... powiesz dentyście o tym po prostu. A jak nie duża dziura to może wytrzymasz bez znieczulenia :tak:

Paulina super! Ja od tego mam przyjaciół, wiec nie zrozumiałam.

Marta - dzięki :)

Ruda ja Cie nie obraziłam ani nikogo z Was, wiec nadal tego nie zrobię, bo nie kłócę sie z idiotami, bo ktoś mógłby nas pomylić :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyny może trochę za wczesne pytanko... ale Wy już niektóre bardziej doświadczone ;)
Od którego tygodnia będziecie juz coś kupowały? :) np. Buteleczki, smoczek, parę ubranek? :)

Do góry