reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A co mi się jeszcze przypomniało na początku gdy się dowiedziałam o ciąży byłam tak wredna,że sama ze sobą nie mogłam wytrzymać a już w ogóle nad tym zapanować. A teraz mam pełno wyprysków na twarzy,szyi,za uszami,na ramionach..no dobra może nie tak pełno ale dużo tym bardziej że nigdy z tym problemu nie miałam..

Natusia to samo teraz mam. Pryszcz na pryszczu, za uszami... na szyji mam masakrę... dekold lekko mi wysypalo. Natomiast piersi mam całe w żyłach :)

Kochane mogę mieć znieczulenie u dentysty? Czy raczej nie :)? Bo babka powiedziała Mi, miesiąc temu że jak będziemy ściągać aparat to trzeba będzie zrobić jednego ząbka.. I tak trochę się boje :p

Nevka, ja byłam u dentysty w piątek i powiedziałam że jestem w ciąży to dała mi znieczulenie,ale inne... (nie wiem czym się różnią, ale powiedziała że skoro w ciąży to podaje inne)

Kochane moje, mam już większość wyników więc wrzucam może któraś z Was potrafi je zinterpretować to bardzo proszę o pomoc.

Załączniki

• 1456070600671.jpg
    1456070600671.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 67
  • 1456070611510.jpg
    1456070611510.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 69
  • 1456070622174.jpg
    1456070622174.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 69
Nevka możesz mieć znieczulenie ale specjalne dla kobiet w ciąży które nie rozszerzy naczyń coś takiego... powiesz dentyście o tym po prostu. A jak nie duża dziura to może wytrzymasz bez znieczulenia :tak:

Paulina super! Ja od tego mam przyjaciół, wiec nie zrozumiałam.

Marta - dzięki :)

Ruda ja Cie nie obraziłam ani nikogo z Was, wiec nadal tego nie zrobię, bo nie kłócę sie z idiotami, bo ktoś mógłby nas pomylić :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyny może trochę za wczesne pytanko... ale Wy już niektóre bardziej doświadczone ;)
Od którego tygodnia będziecie juz coś kupowały? :) np. Buteleczki, smoczek, parę ubranek? :)

Do góry