reklama
lenaka
Fanka BB :)
Sonja skarbie napisałam do Ciebie w wiadomości. Tulę mocno.
Kobiety kochane chyba coś jest nie halo, byłam dziś w laboratorium i mam już na chwilę obecną wyniki bety co prawda poprzednią robiłam tydzień temu i miałam nie powtarzać ale przy okazji skoro i tak mnie kłuli to też i betę robiłam i nie podoba mi się wynik chyba zdecydowanie za mały jest przyrost. Zobaczcie w zeszłym tygodniu było 52285,63 a dziś 102534,22. Już mi słabo, może któraś jakoś potrafi to zinterpretować?
Kobiety kochane chyba coś jest nie halo, byłam dziś w laboratorium i mam już na chwilę obecną wyniki bety co prawda poprzednią robiłam tydzień temu i miałam nie powtarzać ale przy okazji skoro i tak mnie kłuli to też i betę robiłam i nie podoba mi się wynik chyba zdecydowanie za mały jest przyrost. Zobaczcie w zeszłym tygodniu było 52285,63 a dziś 102534,22. Już mi słabo, może któraś jakoś potrafi to zinterpretować?
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Wiecie co mnie przeraża. To że widać już Brzuch. Nie jestem w stanie go wciągać bo źle się przez to czuję. Jak jest u was?
Zacznę chyba nosić luźne ciuchy bo chce to raczej ukryć do świąt.
U mnie to samo, w sumie miałam płaski (poza miesiączką) a teraz widać dość sporo. Spodnie jeszcze dopinam, ale myślę że za 2-3 tyg będzie trzeba coś luzniejszego kupić
Dzisiaj prawie cały dzień w łóżku przespalam.. Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze
I mam jeszcze jedno pytanie
Miała albo ma któraś z was pokrzywkę? Bo ja mam od jakiś 3 lat i mam na to leki. W sumie pomagały zawsze, ale od tygodnia nie pomagają a jest tragicznie! Na skórze czerwone, swędzące plamy a do tego na tym pełno małych chroszek
Drapie się jak durna i nic nie pomaga... Jutro idę do lekarza
Natusia16
Sojnabig temu lekarzowi za wprowadzanie w błąd bym nie popuściła.
Witam nowe mamy i gratuluję oraz życzę spokojnych 9 miesięcy.
Ja do tego wszystkiego jestem jeszcze zakręcona jak słoik na zimę.. Tyle chciałam Wam odpisać ale już nie pamiętam co komu.. Dużo tu nas i po prostu nie ogarniam nicków.. Przed ciążą byłam bardziej jarząca.. A może to faktycznie przez to,że nas tu dużo..
A więć tak napiszę co pamiętam a potem reszta bezosobowo,bo przepraszam nie nauczyłam się jeszcze Waszych nicków.
Nitka zastanów się może warto by było stworzyć sobie własne forum na którym byś sama rządziła i wywalała tych którzy piszą o głupotach,miałabyś wtedy to czego nie znalazłaś tutaj.
Ja osobiście cieszę się,że nie piszecie tu tylko o ciąży bo ileż można?
To moje nie pierwsze forum,ale wszystkie były o jakiejś tematyce mimo to często zbaczało się od głownego wątku,przecież życie też nie kręci wokół jednej sprawy..
Co do bolesności piersi jakiś tydzień temu bolały mnie bardzo nawet z boku na bok nie mogłam się przewrócić,kilka dni temu czułam taki ból jakby mi ktoś sutki nacinał nożem,teraz ich znowu nie czuję,ciekawe na jak długo..
Dołączam się do tych mam,które jeszcze u lekarza nie były.
Nevka no właśnie jak Twój mąż reaguje na docinki jego mamy?
Betti dzięki coś czuję,że brak mi magnezu,bo nogi mi czasem drętwieją..
Ann brzuch przed @ zawsze mi wysadza,ale potem robi się mniejszy,teraz wysadziło @ nie przyszła a bebzun jak w 6 miesiącu ciąży ..
A mi mdłości coś uciekły tfu tfu staram się nie być głodna ani przejedzona choć dziś zjadłam dwa talerze zupy ogórkowej i mam ochotę jeszcze..mimo to mdłości brak.. Jutro pewno wrócą,na szczęście kibelka nie tulę..
Miłego popołudnia niedzielnego
Witam nowe mamy i gratuluję oraz życzę spokojnych 9 miesięcy.
Ja do tego wszystkiego jestem jeszcze zakręcona jak słoik na zimę.. Tyle chciałam Wam odpisać ale już nie pamiętam co komu.. Dużo tu nas i po prostu nie ogarniam nicków.. Przed ciążą byłam bardziej jarząca.. A może to faktycznie przez to,że nas tu dużo..
A więć tak napiszę co pamiętam a potem reszta bezosobowo,bo przepraszam nie nauczyłam się jeszcze Waszych nicków.
Nitka zastanów się może warto by było stworzyć sobie własne forum na którym byś sama rządziła i wywalała tych którzy piszą o głupotach,miałabyś wtedy to czego nie znalazłaś tutaj.
Ja osobiście cieszę się,że nie piszecie tu tylko o ciąży bo ileż można?
To moje nie pierwsze forum,ale wszystkie były o jakiejś tematyce mimo to często zbaczało się od głownego wątku,przecież życie też nie kręci wokół jednej sprawy..
Co do bolesności piersi jakiś tydzień temu bolały mnie bardzo nawet z boku na bok nie mogłam się przewrócić,kilka dni temu czułam taki ból jakby mi ktoś sutki nacinał nożem,teraz ich znowu nie czuję,ciekawe na jak długo..
Dołączam się do tych mam,które jeszcze u lekarza nie były.
Nevka no właśnie jak Twój mąż reaguje na docinki jego mamy?
Betti dzięki coś czuję,że brak mi magnezu,bo nogi mi czasem drętwieją..
Ann brzuch przed @ zawsze mi wysadza,ale potem robi się mniejszy,teraz wysadziło @ nie przyszła a bebzun jak w 6 miesiącu ciąży ..
A mi mdłości coś uciekły tfu tfu staram się nie być głodna ani przejedzona choć dziś zjadłam dwa talerze zupy ogórkowej i mam ochotę jeszcze..mimo to mdłości brak.. Jutro pewno wrócą,na szczęście kibelka nie tulę..
Miłego popołudnia niedzielnego
lenaka
Lenaka wpisz w google kalkulator bety I zobacz na ktory tydzien ci wychodzi
Wynik odpowiada obecnemu tygodniowi ciąży ale chyba za wolno przyrasta. To chyba nie wróży nic dobrego. Wiedziałam, że tak będzie
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dziewczyny, ci wy obliczacie? Co ot za beta? Nigdy i tym nie słyszałam... Czemu to służy?
Nevka
Kochane kiedyś była sytuacja, że usłyszałam od niej ze jestem gruba.. bo oglądaliśmy album ze zdjęciami ze ślubu... I Ja powiedziałam "o matko ale tu grubo wyszłam" a ona "przecież Ty cały czas jesteś taka gruba" mój to usłyszał i jej powiedział " przestań tak do niej mówić, spójrz na Siebie? Wcale lepiej nie wyglądasz od niej " ahhh wtedy poczułam się super, że się wstawił za Mnie
reklama